2014. január 16., csütörtök

Kergemacska a fedélzeten! :)

Nina Jacobson - az Éhezők Viadala sorozat producerének - tweetje szerint ma forgatják a kergekandúros jelenetet:

Kökörcsin nagy napja van ma. A kergekandúros jelenetet forgatjuk a Kiválasztottból

Jaaaj, örülök, ha ez a rész belekerül, mert szeretem, hogy a feszültséget kicsit oldja ez a játékos jelenet. Az Éhezők Viadala filmeknek eddig is nagy erénye volt, amikor némi humort, jókedvet csempésztek a sok-sok nyomasztó jelenet közé. Ez is egy ilyen. Így ír erről a könyv:

"A mi lakrészünk elég népszerű, Kökörcsinnek ugyanis a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt sikerül levennie a lábáról. Minden este „kergekandúrosat” játszunk, így aztán kis idő múlva amolyan híresség lesz belőle. Ezt a játékot én találtam ki jó néhány évvel ezelőtt, egy véletlennek köszönhetően, amikor egy téli estén áramszünet volt a körzetünkben. A lényege, hogy zseblámpával a padlóra világítok, aztán mozgatni kezdem a lámpát, mire Kökörcsin megpróbálja elkapni az ide-oda cikázó fényfoltot. Mondjuk, elég genyó vagyok... Baromira élvezem, ahogy Kökörcsin hülyét csinál magából. Számomra az is totál érthetetlen, hogy itt mindenki odavan érte, az emberek okos és elbűvölő cicusnak tartják. A mutatványunk annyira népszerű lett, hogy még néhány extra elemet is kiutalnak nekünk, pedig ez tényleg iszonyatosan nagy pocsékolásnak számít. Ebből is látszik, hogy a Tizenharmadik Körzet lakói mennyire ki vannak éhezve egy kis szórakozásra."
A részlet Suzanne Collins: A kiválasztott című regényéből származik.

3 megjegyzés:

  1. Annyira imádtam azt a részt :D örülök, hogy benne lesz :) (bár még ki tudja)

    VálaszTörlés
  2. Legalább a sok rosz között lesz valami jó is!A.

    VálaszTörlés
  3. Olyan jót mosolyogtam ezen a részen, és kicsit tényleg kiragadja az embert abból a drámai állapotból, amibe az addigi történet keríti. :)

    VálaszTörlés