2014. január 30., csütörtök

Futótűz DVD borítók és specifikációk

Agyaltam rajta, mennyire legyen szisztematikus ez a poszt, mert mivel nem a mi DVD-inkről van szó, nekünk aztán tökre mindegy, kinn melyik szupermarketlánc milyen különleges extrákkal ajánlja DVD-it, viszont megjelent pár újabb DVD-borító, amit esetleg szívesen megnéztek. Végül aztán igyekeztem összeszedni mindent, amit találtam a témában, de persze nem ígérem, hogy nincs több változat.

Csak filmet tartalmazó DVD. A BeTheRedCarpet oldala szerint ezen a filmen kívül a rendezők audiokommentárja és a törölt jelenetek is láthatóak!!



Az alap DVD és Blu-Ray verzió:



Két DVD-s korlátozott példányszámú kiadás és egy három formátumú (Blu-Ray+DVD+UV Copy) verzió. Elviekben a 9 részes, a  film készítéséről szóló dokumentumfilm rajta van a korlátozott példányszámú kiadás extra DVD-jén (na, ilyet szeretnék én itthonra is). A három formátumú kiadásnak meg nem pontosan látom, mi értelme van, mert a Blu-Ray-en rajta van a film, az audiokommentár, a törölt jelenetek és a 9 részes dokumentumfilm, a DVD-n a dokumentumfilmen kívül minden (vagyis ami az alap DVD-n is), plusz van egy ultraviola digitális másodpéldány.


Fémdobozos kiadások: a háromformátumú lemez, illetve a Best Buy-nak jelenik majd meg Éhezők Viadalából és Futótűzből is fémdobozos verziója:



Jelennek meg 2 filmes (Éhezők Viadala + Futótűz) verziók odakinn.


Illetve nem világos most pontosan, hogy ezek másik kiadások-e, vagy ezen fentieknek a külső borítója csak, de ezek jobban néznek ki:



Van a Target-nek egy három lemezes extra kiadása. Ezen a szokásos 2 lemezes anyagon (film, dokumentumfilm, audiokommentár, törölt jelenetek, Beavatott ízelítő) kívül van egy 45 perces plusz tartalom, amelyben könyv filmvászonra adaptálásáról, a régi és az új szereplőkről nézhetünk meg bejátszásokat. Mindez kiegészül egy "csodás" indiánlányos poszterrel is.

A briteknek jelenik meg egy exkluzív HMV Digipack néven fémjelzett verziójuk, amelyhez egy különleges könyvborító és művészi kártyák is járnak:


Az Amazon 6 lemezes Deluxe kiadása a legdurvább szerintem mind közül, ez már nyilván a legelvakultabbak DVD-csomagja. Ez tartalmazza mind az Éhezők Viadalát, mind a Futótüzet Blu-Ray és DVD formában, A Futótűz extráit Blu-Ray-en, a Futótűz filmzenei albumát (mondjuk szerintem a legelvakultabbak azt már kinn nyilván beszerezték kb ezer éve), tartalmazzák a Target-es exkluzív anyagokat (a filmadaptálásról, a régi és új szereplőkről szóló anyagokat), 8 művészi kártyát, ultraviola másodpéldányt. Így néz ki a tuticsomag:


Ez az a pillanat, amikor már nem bírom követni, kihagytam-e valamit, de szerintem, amit megtaláltam, az most mind egyben van. Nekünk valszeg nem lesz ennyi verziónk, de tudom, kevesebbnek is örülnék, de cserébe minél hamarabb. Folyamatosan követem a ProVideó híreit, egyelőre hiába.
Források: Amazon, Walmart, BestBuy via HgGirlOnFire, Hunger-Games.net, THGAustralia

1 megjegyzés: