2014. január 23., csütörtök

Kiesett a Kiválasztott 1. része az MTV Movie Brawl-on

Bevallom, picit váratlanul ér, hogy kiesett a film az MTV játékából, bár oké, még pár perccel 6 előtt is 51-49% volt az arány Veronica Mars javára. A nap során lemaradtam arról, hogyan alakult a Beavatott szavazása, de tegnap még valami 30-70%-ban állt vesztésre, most meg ott van, nem világos ez nekem. Mindegy, attól még várom azt a filmet (is), meg a másik ágról is érdekel majd a Maze Runner, meg arra jó volt a játék, hogy felhívja a figyelmünket arra, milyen filmek is lesznek még az év során.

És bár a Kiválasztott, 1. része kiesett, ez nem gátol meg minket abban, hogy ugyanolyan lelkesedéssel várjuk a továbbiakban is, ehhez pedig igyekszem minden lehetőséget biztosítani az oldalon :))

10 megjegyzés:

  1. HOGY MI?!?! hát jah a Beavatott nagyon le volt maradva, nem értem...
    Lehet hogy nem akarták hogy migint az Éhezők Viadala trilógia nyerjen...hát nem tudom

    VálaszTörlés
  2. Nagyon megütődtem ezen :D Mindenki teljesen odavan, aztán kiesik.

    VálaszTörlés
  3. Nekem A kiválasztott 1.része marad a legjobban várt film 2014-ben;)

    VálaszTörlés
  4. egyik szemem sír, másik nevet. nem tudtam, hogy melyik film továbbjutásának örültem volna jobban. de azért az jelent valamit, hogy a veronica marsra több mint 5 millió dollárt ajánlottak fel a nézők, hogy leforgassák a filmet. számomra nem volt esélytelen a film, de azért engem is meglepett, hogy nem a kiválasztott ment tovább.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon csalódott vagyok!Persze azért én még mindig A kiválasztottat várom a legjobban!(Mint mindenki)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért olyan nagyon nem szabad csalódottnak lenni, hiszen ez csak egy játék :)
      A várakozás örömét az sem veheti el tőlünk, hogy az MTV Movie Brawl-on nem ez lesz az év filmje. Nekünk igen, és az a lényeg. :) Az pedig, hogy más filmeket is érdemes megnézni, nem kérdés. Plusz ráadásul nehéz is ezt "versenyeztetni".

      Törlés
  6. Délután 45-55% is volta Veronica Marsnak...azért ez már egy régi, nagyon stabil táborral rendelkezik, akik évek óta kitartanak és küzdenek érte.

    VálaszTörlés
  7. Én azért nem értem, mert hosszú ideig 50-50% volt ami szerintem elég furcsa... aztán hirtelen meg elugrik a Veronica Mars és 57-43% lett... na mind1.. csatlakozom az előttem levőkhöz.Számomra is a kiválasztott 1.része marad a legjobban várt film 2014-ben. :)

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom más is figyelemmel kísérte e totál végig ugyanis az utolsó 2-3 percben változott az állás 50-50%-ra!!!! Úgyhogy meg is lepődtem hogy ilyen simán a Veronica Mars nyomták tovább!! Igazságtalan volt!!! Persze nekik így egyszerűbb volt nem kell új szavazást indítani!!!!!!! -.-"

    VálaszTörlés