2014. január 6., hétfő

Rövid interjú Willow Shields-szel

Az Amerikai Willow Shields első számú  rajongói oldalának az Introducing Willownak lehetősége volt chatelni Willow-val, amely során egy rövid interjút készítettek a fiatal színésznővel, valamint a 3 twitterről való rajongók által feltett kérdést is tettek az interjúba. A fordítás Clove munkája. Íme:

Színészkedsz, jól rajzolsz és fotózol. Van még valami más hobbid, amit szeretsz?
Egy kicsit táncolok, és tornázom. Szeretném, ha lenne több időm arra, hogy jobban menjenek, hogy jobb legyek belőlük. Néha, amikor forgatáson vagyok, vagy utazom, hiányolom az óráimat, és van amikor lemaradok róluk. Nagyon szeretnék többet gyakorolni.

Hamarosan elkezdődik a Kiválasztott forgatása, van olyan jelenet, amit nagyon izgatott vagy ideges vagy?
Nos, ami azt illeti, van egy jelenet, ami miatt nagyon ideges és izgatott vagyok. De nem árulom el, hátha van olyan, aki ezt (az interjút) olvassa, még nem olvasta el a könyveket.  De biztos vagyok benne, hogy mindenki tudja, melyik jelenetre gondolok.

 Az Éhezők Viadalának sok fontos témája, üzenete van. Melyik számodra a legfőbb a történetből?
Számomra a legnagyobb üzenet az, hogy milyen fontos is a család és a családi kapcsolatok. Hogy mindent meg kell tenni azért, hogy megvédjük a családunkat és azokat, akiket szeretünk.


Prim 12 éves volt, amikor Katniss a Viadalra ment. Elképzelted, hogy milyen lehetett végignéznie, ahogy a nővére küzd az Arénában?
Nem igazán tudom elképzelni, hogy milyen lehetett Primnek nézni a nővérét az Arénában. Csak azt tudom elképzelni, hogy ez örökre megváltoztatta Primet. Nem hiszem, hogy meg lehet valami ilyesmit nézni (mint a Viadal) úgy, hogy az ember nem változik meg miatta.

Sokat kell utaznod a forgatások miatt. Van e olyan hely, ahol még nem voltál, és nagyon szeretnél elmenni?
Be szeretném utazni az egész Földet! De most nagyon szívesen mennék el Európába. A Futótűz világpremiere miatt Londonba utaztam, és (annyira megtetszett), hogy még többet szeretnék látni.

Twitteres rajongói kérdések:

Hogy befolyásolja az életkorod a karrieredet?
Úgy gondolom, ha fiatal vagy, kevesebb jó szerep akad. Te játszod a gyereket, a kishúgot a családban, ezért nehéz érdekes szerepet találni. Szerencsére Prim egy nagyon különleges, érdekes karakter.

Melyik a kedvenc frizurád?
A kedvencem a leengedett természetesen hullámos haj, vagy pedig felkötve egyszerű kontyba.

Willow, van e valami jótékonysági szervezet az Operation Smile & STOMP Out Bullyingon kívül, amit támogatsz, amiben részt veszel?
Még részt veszek a The Thirst Projectben, ami segít, hogy tiszta ivóvíz jusson minden közösséghez kutak építésével. De próbálok önkénteskedni menhelyeken, közelebb az otthonomhoz.
Forrás: IntroduceWillow

5 megjegyzés:

  1. Igen sajnos tudjuk melyik részre gondol :'(
    Jó kis interjú, kérdezz-felelek volt, köszi a fordítást :)

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi vagyok, hogyan fogják azt a részt megoldani. Egy 13-as korhatárú filmnél nem hiszem,hogy totálplánból kéne mutatni. Az igazat megvallva felnőttként se szívesen néznék égő embereket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a halálokat eddig sem mutatták nagyon közelképen. Vagy ha igen, az nem volt nagyon durva.

      Viszont épp egy olyan cikket fordítok, amely az utolsó rész forgatásával kapcsolatos nehézségeket elemzi. Ott is érintik a témát, ha nem is ebből az aspektusból - legalábbis egyelőre...

      Törlés
    2. Ez igaz Ancsi. Collins a könyv első részében elég gyomorforgatóan írta le Peeta sebét, a filmben pedig csak egy karcolást láthattunk. Remélem pont ilyen kegyesen fogják bemutatni a podok brutalitását is.

      Törlés
  3. Örülök, hogy tetszett a fordítás, és megegyszer köszi Ancsi, hogy kiraktad! :) Mondjuk arra a jelenetre én is kíváncsi leszek, egyet tudok: tuti bőgni fogok Prim halálán :(

    VálaszTörlés