2014. január 19., vasárnap

Innen-onnan, 76.

Itt a januári uborkaszezonban (amire azért szerintem nem lehet panasz, én legalábbis nem nagyon érzem, hogy unatkoznánk, minden napra jut bőven olvasnivaló) ismét összegyűlt egy köteg hír is, amelyből ismét olvashattok egy csokorra valót. 

Jennifer Lawrence-t a héten nyilván a Golden Globe-díja és az Oscar-jelölése miatt kapta fel a sajtó. És bár a Golden-Globe díjára adott reakciójáról már olvashattatok, az Oscar-jelölésére adottat még nem. Na, most pótlom.
"Köszönöm ezt és a film minden jelölését a Film Akadémiának. Nagyon izgalmas! Gratulálok jelölttársaimnak, nagy megtiszteltetés ezen négy fős társasággal jelöltnek lenni, akiket nagyon csodálok, és akik mind hihetetlenül tehetségesek."

Azt hiszem, annak sem szántam külön bejegyzést, hogy a SAG (Screen Actors Guild) Awards-on/Díjátadón pedig díjátadóként jelent meg a fiatal színésznő éppen tegnap este. Természetesen azóta képünk is van a jeles eseményről:




Forrás: Zimbio

Van egy képünk a W magazin fotósorozatának kulisszái mögül. Aki nem emlékezne, IDE kattinthat, hogy megnézze a magazin címlapját, amely a múlt heti "különkiadás"os bejegyzésben már látható volt.

Forrás: JenniferLawrenceDaily
Drága jó Joshunkról is van kép, ez a fickó már megint sport rendezvényen járt, ezúttal egy hokimeccsre látogatott. Természetesen ezúttal se bírta ki, hogy ne menjen a pályára, amiről képi bizonyítékaink is vannak:


Sőt, a gif-ek kedvelőinek is tudok örömet okozni:

Forrás és még több: JoshHutchersonNews Tumblr


Jena Malone a januári Cosmopolitan-ben látható, mégpedig nálunk!! Nikinek köszönhetően mi sem maradunk le róla. Íme az újság Jenára vonatkozó szkennjei:




Elizabeth Banks körül a Walk of Shame című új vígjátéka kapcsán mozdult meg az állóvíz. A filmet kinn április 25-én mutatják be, magyar bemutatóról egyelőre nem tudok.
A filmben egy hírfelolvasó (Elizabeth Banks) ritka alkalmak egyikeként egy átbulizott éjszaka után mindenféle irat, pénz, és kocsi nélkül találja magát az utcán. Ez még nem is lenne akkora gond, viszont egy állásinterjúra kéne odaérnie órák múlva, ami pedig a fönt említettek hiányában kész tortúrává válik számára. Főbb szerepekben még James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright és Kevin Nealon. A film április 25-én mutatkozik be külföldön. Forrás: Cinestar

A filmnek a napokban került elő a posztere és az előzetese is.


És az előzetes:



Sam Claflin The Quiet Ones című horrorja szintén április 25-től látható a kinti mozikban, és annak is épp a héten jelent meg az előzetese, ebből egy still került még elő, amelyen Sam Claflin látható és a Cinestar jóvoltából ehhez is tudok hozni szinopszist:


A történet szerint egy egyetemi diákra, és osztálytársaira és kísérletet bíznak rá, mégpedig hogy egy szellemet idézzenek meg. Ezt egy zavarodott elméjű lány segítségével akarják elérni, az egészet pedig természetesen kamerával rögzítik. Lassan ráeszmél a csapat, hogy valóban sikerült valami természetfölöttit megidézniük. Főbb szerepekben Jared Harris, Sam Claflin, Erin Richards, Rorye Fleck-Byrne és Olivia Cooke. Forrás: Cinestar

Az előzetest csak saját felelősségre, tényleg horror a film. :)


Sam Claflinnek egy másik filmjéből a Love, Rosie-ból pedig egy jelenetfotó jelent meg:

Forrás: DailySamClaflin
A The Better Angels című filmet, amely az egykori amerikai elnök Abraham Lincoln fiatal éveinek állít emléket, tegnap mutatták be a Sundance filmfesztiválon. A filmben Wes Bentley is látható, többek között ebben az egy perces jelenetben is:



A Golden Globe díjátadóján Jennifer Lawrence-en kívül még két Éhezők Viadala vonatkozású fiatal színésznő és énekesnő is részt vett. Egyikük az első film egyik meghatározó dalának az énekesnője Taylor Swift, a másik a Kiválasztottban a 2. körzet vezetőjét, Lyme parancsnokot alakító színésznő, Lily Rabe. Róluk is vannak képek, íme:


Natalie Dormer a Trónok harca 4. évadának nagyon látványos előzetesében szerepel, amelyet szerencsétekre megtaláltam magyar felirattal is. Íme:


És végül egy bulvár hír, bár nem bulvár, hanem eredeti, Twitteres forrásból: Evan Ross, aki Cressida rendezőasszisztensét, Messallát alakítja majd a Kiválasztott filmekben eljegyezte barátnőjét Ashlee Simpsont. Nagyon örült a srác az IGEN-nek :)

Forrás: Evan Ross Twitter

5 megjegyzés:

  1. A Cosmopolitan-ben cikk is van Jena-ról?
    Szegény Jen, mindig kényelmetlen(nek látszó) ruhákat kap: vagy óriási a szoknya, vagy baromi szűk a ruha Lily Rabe ruhája is szép, de ezerszer kényelmesebb lehet :)
    És nem hagyhatom ki: Trónok harca ÉLJEN! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jenáról ennyit kaptam, szerintem ennyi van :)
      Jennek meg ez a ruhája nekem sokkal jobban bejön, mint az a paplan, ami a GoldenGlobe-on volt rajta. Mondjuk nekem a tavalyi Oscar habos-babosa sem tetszik.

      Trónok harcát meg nem követem, de tudom, hogy sokan igen, azért is hoztam az előzetest :))

      Törlés
  2. Jaj, Josh :D Haláli ez a srác :)
    Sam meg hm.. olyan kis jóllakott óvódás feje van ebben a horrorfilmben :) Tőlem távol áll ez a műfaj, de Sam szerintem képes rávenni, hogy majd valamikor megnézzem :) Amúgy a traileren nem paráztam be (annyira) :P

    VálaszTörlés
  3. Annyira vicces, hogy Josh szőke, mert így nekem tökre olyan, mintha Peeta rohangálna Amerikában... :3

    VálaszTörlés
  4. Dorine bárcsak :D
    Azért lesznek filmek amiket meg kell néznünk :)

    VálaszTörlés