2014. január 12., vasárnap

Innen-onnan, 75. - Jennifer Lawrence különkiadás

Most olvashatjátok a tegnapi Innen-onnan rovat folytatását, amelyben csak és kizárólag az Éhezők Viadala főszereplőjével, Jennifer Lawrence-szel kapcsolatos dolgok vannak. A fiatal színésznő érdekelt a december óta látható (nálunk január 23-án bemutatásra kerülő) Amerikai Botrányban, ha óvatosan is, de elkezdődött a májustól látható X-Men prómója is. Mindkettőből vannak jelenetfotók, és/vagy érdekességek, TV-spotok, jelenetek, stb. A januári díjszezonban Jennifer Lawrence learatja tavalyi évi munkájának díjait, elismeréseit. De van új címlapja, fotósorozata is. 

Kezdjük az Amerikai Botránnyal, és abból is két új jelenetfotóval.


A filmből van egy TV-Spotunk, Now playing címen, mert bár nálunk még nem játsszák, kinn már igen.





Illetve az érdeklődők egy jelenetet is megnézhetnek a filmből, amely Jennifer Lawrence és Christian Bale főszereplésével játszódik:



Májusban végre a második X-Men film is látható lesz a mozikban, így ennek kapcsán is megindult egyfajta készülődés. Van például innen is egy jelenetfotónk, amelyen Jennifer Lawrence kékre festett verziója látható:


A filmről, illetve arról, hogy Jennifer Lawrence-nek a vártnál kicsit nagyobb szerepe lesz benne, egy igencsak SPOILER-es cikk is napvilágot látott a Daily SuperHero-ban, amit az X-men rajongók csak óvatosan olvassanak. A cikk fordításában VanillaRice volt a segítségemre.

Az Empire magazin gyakran hoz nyilvánosságra újdonságokat néhány közeljövőben megjelenő filmről, így a legutóbbi lapszám X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film óriási SPOILERÉT tartalmazza.
A magazin szerint kiderült az időutazás oka: Wolverine azért megy vissza az időben, hogy megakadályozza Mystique-t valamiben, ami örökre megváltoztathatja a dolgokat.

A cikk szerint „[Wolverine] küldetése, hogy megtalálja Charles Xaviert (James McAvoy) és Erik Lehnserrt (Michael Fassbender), akik majd segítenek neki megállítani Mystique-t (Jennifer Lawrence), mielőtt még valami oltári nagy butaságot csinálna.

A film rendezője, Bryan Singer is mondott olyat a magazinnak, miszerint Fassbender karakteréneknek valóban van egy mondata, ami megállíthatja Mystique-et.
Forrás: DailySuperHero

Január lévén csak úgy ömlenek a díjak, az elismerések Jennifer Lawrence és - az Amerikai Botrány számára. Íme néhány példa, amiért szintén nem akartam új bejegyzéseket létrehozni:

  • A Phoenix-i Filmkritikusok Szövetsége az Amerikai Botrány szereplőgárdáját nevezte meg a legjobb filmes csapatnak.
  • A Toronto-i Filmkritikusok Szövetsége szerint Jennifer Lawrence a legjobb mellékszereplő az Amerikai Botrányban, ahol Rosalyn Rosenfeld karakterében látható.
  • Jelölt a Denveri Filmkritikusok Szövetségének Díjátadóján az Amerikai Botrányban látható szerepléséért a Legjobb Női Mellékszereplő kategótiájában.
  • Jennifer Lawrence felkerült a Forbes 30-an 30-nál fiatalabbak 2014-ben listájára.
  • Jennifer Lawrence a Nemzeti Filmkritikusok díját is elnyerte legjobb mellékszereplőként az Amerikai Botrányban bemutatott teljesítményéért.
  • Éstovábbá Jennifer Lawrence-t jelölték a BAFTA (British Academy Film & Television Award) vagyis a brit Oscar-díjra szintén az Amerikai Botrányban alakított karakterével.

Jennifer Lawrence kerül a W-magazin 2014. februári számának címlapjára. Természetesen az újságban további képek és valószínűleg cikk is található. Az ehhez tartozó forrásban csak egy rövid, általánosságokat megfogalmazó részlet található, amit nem fordítok most le.


Forrás: ONTD

Jennifer Lawrence-ről tavaly a Vanity Fair készített fotósorozatot, ebből néhány képet láthattatok is már korábban. Most újabb képek kerültek elő a sorozatból, nem is kevés, íme:










Forrás: JenLawFans

1 megjegyzés: