2014. január 13., hétfő

A Kiválasztott 1. része az MTV Movie Brawl 32-es mezőnyében

És úgy tűnik, egészen jó helyen jutott be a film (én megkockáztatom, hogy első helyen - az ágán legalábbis biztosan), ahol a Dumb és Dumber 2-vel került szembe egymással.

Erről egy nagyon remek videónk is van:



Szavazni ITT lehet az MTV oldalán, és ha valaki majd kivadássza addig a képet, vagy este jobban lesz rá időm, akkor majd azt is beteszem ide (meg az oldalsávba is akár). Egyelőre vezetés van, a következő forduló pedig csütörtökön jön. Ja, és ne járjatok úgy, mint én, hogy a "Szavazz most" gombra kattintva elálmélkodtok a cuki kis videón (amit fentebb is láthattok), aztán elfelejtettek szavazni :)) Hajrá!!

7 megjegyzés:

  1. Jajj de kár h oylan filmel került elsőre szembe amibe pont játszik Jennifer is..:D legalább is megjelenik benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hát van egy cameo-ja benne, azért az nem nagy szereplés :)

      Törlés
    2. Igazad van cameoja van csak. De van egy oylan érzésem az a cameo felejthetetlen lesz.

      Törlés
  2. Jézusom de cuki ez a videóó :D

    VálaszTörlés
  3. Behalok ezeken a videókon. :D
    Amúgy én azt nézem, hogy a három párbajnál amit megnéztem (A Beavatott, Kiválasztott 1. rész, Csillagjainkban a hiba), hogy, mintha olyan filmekkel kerültek volna szembe, amivel nem egyenrangúak, legalábbis rajongótábort tekintve. Mind a három film amit említettem magasan elhúz az ellenfele mellett, ami nekünk csak jó, csak nem érzem fairnek.
    Mindegy, lesz itt még véres küzdelem. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a nem-egyenrangúság azért van, mert ahogy nézem, pont úgy osztották be a filmeket, mint egy-egy csoportselejtező után szokták a csapatokat a sportban. Nyilván, ha a 32 között összekerülne két-két hasonló kaliberű film, akkor már az elején kihullanának olyanok, akik esetleg 4-be vagy döntőbe kerülhetnének. Így viszont simán lehet még Kiválasztott-Beavatott párbaj a döntőben, amiért én őszintén szólva nagyon szorítok ;)

      Törlés
    2. na akkor ugyanabban reménykedünk. :D

      Törlés