2014. január 23., csütörtök

Filmajánló: Amerikai Botrány

Talán ajánlani sem kell Jennifer Lawrence legújabb filmjét, hiszen a színésznő már megnyerte az ebben a filmben való alakításáért a Golden Globe Legjobb Női mellékszereplő díját és ugyanebben a kategóriában Oscar-díjra is jelölték. Ezért aztán nem is annyira ajánlom, csak felhívom a figyelmeteket arra, hogy mától látható a film a mozikban.

Forrás: Mozinezo
Irving (Christian Bale) zseni. De sajnos, a hazugság mestere, az átverés bajnoka, a történelem egyik legsikeresebb szélhámosa. Annyira, hogy olyasmi sikerült neki, ami sok, nála komolyabbnak és fontosabbnak tűnő embernek sem: beleírta magát az Egyesült Államok történetébe. Ő valamint bűn- és élettársa (Amy Adams) egy ideje kénytelen egy FBI-ügynöknek (Bradley Cooper) is dolgozni, aki ráveszi őket, hogy küzdjék be magukat a maffia felső köreibe. Ebben az izgalmas, sok új lehetőséget kínáló és nagyon veszélyes világban politikusok, bűnözők és beépített ügynökök találkoznak. És persze: nők. Ha bármelyikük hibázik, minden összeomlik, és a romok az összes résztvevőt magukkal rántják. Forrás: Port.hu

Bár a film feliratosan fog menni a mozikban, találtam - egy szerintem teljesen vállalható - szinkronos előzetest, azt teszem be nektek :)

5 megjegyzés:

  1. Szombat, már alig várom!!:D

    VálaszTörlés
  2. SPOILER ( oké nem nagy)

    Nem akarom senki lelkesedését elrontani, de nem valami nagy durranás a film... megnéztem neten (mert nem tudtam várni :D ) és maga a történet gyenge. Nekem olyan egyszer nézhetős (főleg az első 45 perc, az nagyon kritikus).
    A film hatalmas szerencséje, hogy ilyen csodálatos színészekkel van tele. Bale és Adams (főleg Amy Adams) hatalmasat alakít, Jerremy Renner szépen hozza a karakterét és Bradley Cooperrel is meg voltam elégedve. Nekem mellesleg nagyon tetszettek a mellékszereplők is, pl: Renner felesége és Jennifer új barátja is (aki nem játszott az Alkonyatban? )Felbukkan benne Robert de Niro is, akinek nagyon örültem és ott van Jennifer... az ő karaktera haláli, de sajnos nem szerepel olyan sokszor :/
    Azért az Oscart megérdemlik a színészek, de a film összességében elég gáz (a 12 rabszolgaság egyértelműen nyerőbb)

    De persze ez csak az én véleményem. Pedig már nagyon vártam a filmet, de sok helyen rossz kommenteket láttam, és úgy voltam, hogy: "ja persze nem tudjátok mit pofáztok" de sajnos egyet kell értsek velük.

    VálaszTörlés
  3. Hát. engem nem mozgat meg a film, de nem is hoztad meg a kedvem :D De segáz :) Én biztosan kihagyom.

    VálaszTörlés
  4. Egyet kell értsek. A film színészei nagyon jók de a film nem egy nagy szám. A történet nagy hibája hogy a végén számomra elmaradt a katarzis ami szerintem fontos egy filmnél.De nem is az a gondolkodós. Nekem nagyon nem tetszett. Filmileg a ws farkasa jobb mondjuk az is legalább ennyire trágár. J L remek az tény de ez nem sokat segít.

    VálaszTörlés
  5. Amerikai Mozi Amerikaiaknak.. ezért nem dob tőle senki akkora hátast Európában.. egyértelműen a színész gárda viszi a filmet.. mert a színészi alakítások tényleg jók, akár csak a szöveg!!! Hatalmas a felhajtás körülötte.. hatalmas a reklámja.. ezért vár tőle mindenki sokat ( túl sokat).. aztán csalódsz mikor már láttad!

    VálaszTörlés