2014. január 6., hétfő

Gyorshír: Jennifer Lawrence díjátadó lesz a Golden Globe-on


Csak röviden szeretnék beszámolni arról, hogy Jennifer Lawrence díjátadóként jelenik majd a Golden Globe gáláján, amely január 12-én vasárnap kerül megrendezésre. Ezzel olyan hírességek közé csatlakozik, mint Colin Farrell, Jimmy Fallon, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Mila Kunis, Uma Thurman.

Éstovábbá: rengeteg, brutálisan sok hír van Jenniferről magáról. Elismerések, infók, képek az Amerikai botrányból vagy az új X-men filmből, fotósorozat és még folytathatnám. Mától azonban az én szabadságom is véget ért, kicsit korlátozottabban van időm, mint ezidáig, viszont vannak más olyan Éhezők Viadala témájú cikkek, amiken dolgozom, hogy folyamatosan legyen mit olvasnotok ebben a kicsit csöndesebb időszakban is. Természetesen a következő Innen-onnan rovatba igyekszek minél több mindent betenni Jenről, de ez nem Jen rajongói oldal, ha bárki kevesellné a csak vele foglalkozó anyagokat az emiatt van.
Viszont más anyagok, cikkek, mondom készülőben, szerintem klasszak is, úgyhogy elkeseredésre semmi ok :)

3 megjegyzés:

  1. Szia Ancsi,

    az iránt érdeklődnék, hogy vannak-e kisebb-nagyobb fordítani valók, amiben tudnék segíteni? Nagyon szívesen fordítanék egy-két cikket, ha nem is határidőre; továbbá tényleg szívesen segítenék - ha tudnék, és nem bánnád. Igazság szerint annyi időm nincsen, hogy egy külön blogot készítsek, és frissíteni is tudjam rendszeresen, viszont nagyon szívesen fordítanék pár dolgot. Lényegében akármit, viszont úgy vagyok vele, hogy ha fordítok valamit, abból ne csak nekem legyen hasznom, hanem másoknak is. :)
    De tényleg nem akarok alkalmatlankodni, szóval...
    Üdv, Orsi, Vanilla R.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a helyzet, hogy azt hiszem, most konkrétan nincs olyan anyag, ami bosszant, hogy nem fér bele az időmbe, amit per pillanat fordítok, az is kb pénteken kerül ki, addig már vannak anyagaim elkészítve. (Meg persze friss hír bármikor érkezhet, az más, még az is jön :)

      De egészen biztosan lesznek a közeljövőben olyan cikkek, amikre nem lesz időm, mégis azt gondolom, hogy jó volna, ha itt volna. Pl. a nagyobb kaliberű Jen-interjúk ilyenek szoktak lenni, és azért azokat nem akarom teljesen kihagyni.
      Mivel tudom, hogy konkrétan angolul olvasol, és baromi jól írsz, így örömmel fogadom majd a segítséged, amikor pedig ilyet teszek, soha nem szabok határidőt, mert az milyen már.
      Megvan a mail-címed, szóval észben tartalak, és ha lesz ilyen, számíthatsz rá, hogy megkereslek. Ok? :)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen, az úgy szuper lenne :)

      Törlés