2014. január 24., péntek

Március 7-én jelenik meg az USÁ-ban a Futótűz DVD + ajánló videó

Na, szerintem nálunk már éjszaka lehetett, amikor megjelent az Entertainment Tonight DVD ajánló videója, ami nem igazi külön anyag, csak egy TV-s műsor része. Egyelőre van beágyazható verzió is:



Ha ezt leszednék, akkor ITT tudjátok megnézni az anyagot, igaz itt nem beágyazható a forma.

4 megjegyzés:

  1. Helló! Én azt szeretném kérdezni, hogy az első rész dvd verzióját az extrákkal letudom valahonnan szedni? Letöltöttem egy 8 gigás dvd verziót, de sajna extrák nincsenek benne :( Vagy az ilyen formátumokat nem szokták felrakni torrentre, és csak megvásárlás útján tudom megtekinteni? Ha tudtok segíteni azt megköszönöm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, hogy ezt válaszolom, de a DVD-t extrákkal meg tudod venni a boltban. Sem most, sem máskor nem teszek ki ráadásul olyat, ami válaszolhatna a kérdésre, szóval fölösleges is feltenni az ilyesmit. Aki rajongó, vagy megveszi a DVD-t vagy tudomásul veszi, hogy nem engedheti meg magának. Köszi a megértést.

      Törlés
    2. Felesleges ezért bocsánatot kérni, hiszen nem mondtál semmi sértőt, köszönöm a választ. Épp a rendelés előtt vagyok aztán gondoltam megkérdezem. Mellesleg nagyon jó az oldal nagyon örülök hogy viszed, mióta rátaláltam minden nap olvasom és várom a posztokat:)))

      Törlés
    3. Örülök, ha nincs harag, csak volt már olyan, aki sértetten közölte, hogy nem mindenki teheti meg, hogy meg tudja venni a DVD-t. Én ezt is tudomásul veszem, és azt is, hogy a letöltés önmaga nem illegális dolog, azonban a letöltőlinkek megosztása már az, ilyenbe meg nem szeretnék beleszaladni :)
      Ha megteheted, akkor viszont érdemes megszerezni a DVD-t, a film készítéséről szóló dokumentumfilm kifejezetten érdekes, és persze a többi extra is. Hiányoznak a DVD-ről a törölt jelenetek, de ez ellen meg nem tudunk tenni.

      Törlés