2014. január 21., kedd

Hamarosan minden világos lesz...

Egyelőre viszont nem tudni, mi fog történni január 24-én, amire felhívja a figyelmet az Éhezők Viadala brit hivatalos Twitter-profilja:


Hogy nagyon őszinte legyek, van egy olyan sejtésem, hogy a britek aznap fogják megtudni a DVD megjelenésük időpontját, hivatalosan - mert mondjuk egy nem hivatalos április 28-as időpontról már tudunk. Ez pedig (már a DVD megjelenés hivatalos bejelentése) azért tűnik logikusnak, mert Ausztráliában például épp ma történt a bejelentés: az ő DVD-jük március 21-re várható. Az USÁ-ban pedig ugye március 4-i dátum a legfrissebb időpont. 

Magyar megjelenési dátumról, extrákról egyelőre nincsenek információk. A DVD forgalmazója (ProVideoFilm) épp tegnap válaszolt egy rajongói kérdésre Farcebook-on a következőképp:
A DVD kiadással kapcsolatban most zajlik az egyeztetés a stúdióval. Amíg a tárgyalások nem záródnak le, addig sajnos semmilyen információt nem tudunk közölni a megjelenéssel kapcsolatban. Szíves türelmedet kérjük, amint újdonsággal tudunk szolgálni, jelentkezünk! Köszönettel, PVF
Persze nem kizárt, hogy a HungerGamesUK más miatt hívta fel a figyelmet, de tudom, a DVD várakozás lassan erősödni fog :)  

5 megjegyzés:

  1. Pro Video? Remélem nem olyan lesz, mint tavaly: ezer év várakozas, nem túl jó minőség bizonyos szempontból stb.

    VálaszTörlés
  2. Hű, nem akarok semmi hülyeséget mondani, de több olyan képet is láttam, hogy aznap lesz teaserje a Mockingjaynak, ami végül is nem elképzelhetetlen;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De elképzelhetetlen.
      Egyrészt én 6-8 rajongói oldalt böngészek végig napi többször, és egyetlen ilyen utalás sem volt. Ellenben ott van Nina Jacobson január 17-i tweet-je, amely szerint egy darabig még nem várjunk semmit a Kiválasztottból. Harmadrészt, az ekkor már előrehaladottabb állapotban lévő Futótűzből is csak áprilisban kaptunk első előzetest, én pedig nagyon irreálisnak is tartanám a mostanit.

      Persze lehet, hogy az idő Téged igazol, meglátjuk. :) Én tartom magam a brit DVD megjelenési időpontja bejelentésének tippjéhez :))

      Törlés
    2. Igenis, nem szóltam ;) :D

      Törlés