2014. január 21., kedd

Natalie Dormer bővebben a frizurájáról


Natalie Dormer a Cressida-frizurájáról az Entertainment Weekly riporterének beszélt:
- Három hónapja rejtegetem. Még októberben le lett vágva, de tudjátok, vártam a megfelelő alkalomra [hogy megmutathassam]. - mondta Dormer új megjelenéséről, amelyet az Éhezők Viadala: A kiválasztott előkészületei során kapott, hogy így alakítsa a filmben Cressidát. - Soha nem volt még korábban leborotválva a hajam. A férjemé igen... szóval megsimogattam a fejét, és azt gondoltam, az enyém is ilyen lesz.

A könyv szerint Cressida "kopaszra borotvált fején tetovált zöld indák virítanak". Ez azt jelenti vajon, hogy a teljes feje le lesz tetoválva?

- Francis Lawrence-szel, a Kiválasztott rendezőjével beszélgettünk erről, és én tudomásul vettem, hogy esetleg az összes hajamat le kell majd borotválni. De igazából nagyon tetszik, hogy csak félig csináltuk meg, mert szerintem ez jobban illik a kapitóliumi stílushoz... Cressida pedig onnan származik. - mondta Dormer. - Cressida a Kapitóliumból érkezik és csatlakozik a lázadókhoz. Szerintem ez [a frizura] illik a karakterhez.

Dormer - aki elmondta, hogy az a dolog titka, hogy Trónok harca karakterét parókában alakítja - azt mondja, viszonylag hamar megszokta új frizuráját.
- Az első pár éjszaka furcsa volt így aludni. Az egyik oldal normális volt, a másikon meg éreztem a párnát a fejem alatt. - mesélte. - És a kalapok is másképp néznek így ki rajtam.
Forrás: EW

1 megjegyzés:

  1. Hát jah furcsa lehet :/ Remélem azért az egészet nem borotválják le :D

    VálaszTörlés