2013. október 28., hétfő

Natalie Dormer a Kiválasztott filmekről

Nehéz ez az időszak olyan szempontból, hogy bár a Futótüzet várjuk nagy lelkesedéssel, azért közben a háttérben már a Kiválasztott forgatása is zajlik, és - bár egyelőre még ritkábban - olykor onnan is származnak hírek. A héten két Natalie Dormar interjúba futottam bele, amelyben a Kiválasztottról is szó esik, ebből szeretnék részleteket megosztani veletek. Szerintem azért felüdülést jelenthet két Sam Claflin és Jennifer Lawrence interjú között, bármennyire lelkesen is olvassuk azokat is :) Ráadásul a délután folyamán még egy Kiválasztott témájú cikk kerül ki az oldalra, ami még ennél is lényegesen izgalmasabb lesz :)


Az első videós anyagban Natalie-t a Live With Kelly and Michael műsorában kérdezik meg a Kiválasztott kapcsán, amiről csak röviden beszél, mert alapvetően a (nálunk) november 14-től látható A jogász című filmben való szerepléséről beszélgetnek hosszabban.

Hamarosan látható leszel az Éhezők Viadalában is, a következő részben...
Igen, a Kiválasztottban.
Ez nagyon izgalmasan hangzik.
Igen, nagyon izgalmas. Nagyon izgatott vagyok, mert most novemberben jelenik meg a sorozat második filmje, és alig várom már, mert én is hatalmas rajongója vagyok. Ennek a filmnek is ugyanaz a Francis Lawrence a rendezője, aki az utolsó részt is rendezi, úgyhogy nagyszerű lesz látni, mit csinált az előző résszel.

Pár nappal később Dormer a Big Morning Buzz Live című műsorban is interjút adott (itt is A jogász című film kapcsán), itt azonban részletesebben előkerült Cressida szerepe és a karakter külseje is. Mondjuk ez a videó meg viszont nálunk nem látható, de szerencsére van róla átiratunk:

- Nadrág meg lapos sarkú cipő lesz rajtam - mondja Dormer nevetve. - Nem, csak vicceltem, igazából ő egy komoly szakember, aki csatlakozott a lázadáshoz. Cressida egy hihetetlenül tehetséges dokumentumfilm-rendező, aki végigköveti Katniss sorsát. Nagyon izgatott vagyok a karakter szakmai képességei miatt, és azért, mert meggyőződésből csatlakozott a felkeléshez, ami számomra nagyon érdekes.

Másik érdekes dolog Cressida megjelenése. Amikor Katniss először találkozik a rendezőnővel, így fogalmaz külsejét illetően: "kopaszra borotvált fején tetovált zöld indák virítanak".
Natalie ugyan szőke fürtökkel a fején jelent meg a műsorban, de azért kíváncsiak voltunk, nem ugyanaz-e a helyzet vele is, mint Karen Gillan-nel, aki borotvált feje miatt parókában jelent meg a Comic Conon.

Dormer kifejtette, hogy "Nem, nem borotváltattam le a hajam." Mielőtt azonban a rajongók teljesen kétségbe esnének, megnyugtat mindenkit, hogy megjelenése "érdekes megvalósítása lesz a könyvben olvasottnak. Bízom abban, hogy az emberek nem lesznek csalódottak a döntés miatt, amit ezzel kapcsolatban hoztunk."
Forrás: Panempropaganda

Nos, szóval Cressida külseje nem pont olyan lesz, mint a könyvben, viszont szerintem a kb jövő tavasszal megjelenő karakterposzterek illetve első előzetesig biztosabbat nem is igen fogunk tudni.

4 megjegyzés:

  1. Örülök hogy hanyagolják a :"kopaszra borotvált fején tetovált zöld indák virítanak" mert nekem ez picit sok...bár gondolom óriási finomítás azért nem lesz :)
    Mumus

    VálaszTörlés
  2. "érdekes megvalósítása lesz a könyvben olvasottnak. Bízom abban, hogy az emberek nem lesznek csalódottak a döntés miatt, amit ezzel kapcsolatban hoztunk." Szóval csalódottak leszünk. :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne legyél már pesszimista, hé :D

      Mondjuk én még azon sem tettem túl magam, hogy Johannának nem tüsi haja lesz. Pláne nem szőke. Na, mindegy, kezdem megszokni. Cressidát meg eleve nem képzeltem el ennyire élénken.

      Törlés
    2. Igaz, nekem az azért ment könnyen, mert először egy kis fanrajzon láttam Johannát, ahol olyasmi haja volt, mint a filmben. Utána meg kb. mindegy volt, hogy mit írt a könyv, ha egyszer már elképzeltem valahogy, a tüsi nem ütötte ki a hosszabbat a fejemből. :D

      Törlés