2016. április 1., péntek

Visszatekintés: Április 1-jei tréfák az oldalon

Hát, bocsi a reggeli bejegyzésért. Mondjuk, aki nem csak néz, hanem lát is, az felismerhette (volna), hogy itt nagyon kilógott a lóláb. Nézzétek csak meg még egyszer azt a videót :)

Nem zajlanak munkálatok (remélhetőleg)

Képek: @QuarterQuellOrg Twitter


Azt hiszem, az egyes évek legszórakoztatóbb pillanatai - a fontos megjelenéseken, filmpremierek, DVD-k, előzetesek és két Comic Con élőközvetítésen is túl vagyunk - az április 1-jei álhírek voltak. :) Egyik sem tőlem származott, ehhez én nem vagyok elég kreatív, de ahogy így visszakerestem és megnéztem, mindnek nagy volt a visszhangja, vagy sikerült tényleg átverni Titeket (ami azért jól jelzi, hogy tényleg kompetens forrásnak tartottátok az oldalt, még ha ezen a napon veszélyes is volt itt bármit elhinni) vagy annyira érdekesek voltak a hírek, hogy azonnal elkezdtetek beszélgetni róluk.
Szóval klassz pillanatok voltak, érdemes újra visszatekinteni rájuk.
  • 2012 híre volt, hogy Josh Hutcherson annyira beparázott Az Éhezők Viadala kapcsán rátörő népszerűségtől, hogy visszamondta a további szerepét a filmben. Ezt akkor leszedtem az oldalról, majd következő évben tettem vissza, mert egyszerűen annyira jó volt a cikk szövege, hogy érdemes elolvasni. Akár újra is. IDE kattintsatok érte.
  • Hatalmas visszhangja 2013-ban volt az Éhezők Viadala-Alkonyat crossover hírének. Az összes Alkonyat-ellenes rajongó hiénaként csapott le a hírre, pedig szerintem ez volt a legkevésbé hihető hír az évek során.
  • 2014-ben, amikor még nem merültek fel komolyan a különböző előzményfilmek és folytatások ötletei, szinte kegyetlenségnek is éreztem elhitetni, hogy újabb film készül a sorozatból
  • Tavaly szintén sikerült felháborodni, amikor kikerült egy ál-sajtóközlemény, amelyből megtudhattuk, hogy még a Kiválasztott 2. részét is két filmben mutatja be a Lionsgate.
  • És mindezek után is volt még, akinek sikerült elhinnie, hogy Josh egy hajfestés miatt nem hajlandó szerepelni az epilógusban. Más kérdés, hogy az álhírben Nina Jacobson producerasszony kért minket rá, hogy tartsuk tiszteletben Josh érzéseit.
Azt már nem tudom megígérni, hogy ez a rovat jövőre is jelentkezni fog, mert bármilyen sok anyagom van még mindig raktáron (jóóóó, lassacskán fogyóban, de az április komolyabb gond nélkül lecsorog még szerintem), azért jövő áprilisig nemigen hinném, hogy eltart még a lendület. Lassan lecseng a sorozat, de jó volt kicsit visszatekinteni a vicces pillanatokra. :) És elnézést mindenkitől, aki bármelyiket is komolyan vette az évek során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése