2016. április 21., csütörtök

Filmajánló: A Vadász És a Jégkirálynő

Négy éve, 2012-ben láthatta a közönség A Hófehér És a Vadász című filmet, ami nyilván a klasszikus Hófehérke és a hét törpe modern filmes feldolgozása. Abban a filmben az akkor még kevésbé ismert Sam Claflin játszotta William herceget, Hófehér szerelmét. Ahogyan követtem a film előkészületeit, szinte biztos voltam benne, hogy abban a filmben a herceg - pláne Chris Hemsworth karakán, erős karaktere mellett - csak gyönge mellékszerepet alakíthat, épp ezért lepett meg, hogy nem így történt: Sam Claflin is egyenrangú fél volt a film során.


A film hatalmas sikert aratott, ezért a folytatás, vagyis előzményfilm sem maradhatott el, azonban ennek főszerepét Kristen Stewart már nem vállalta, ezért a történet a Chris Hemsworth által alakított vadász és a Charlize Theron által életre keltett Ravenna királynő közötti korábbi konfliktust dolgoz fel. A film történetét a Port-on elolvashatjátok.

Egy szinkronos előzetest természetesen megosztok, de Claflint ebben ne nagyon keressétek, nincs benne. A filmben ugyan szerepel majd, de ahogy külföldi cikkekben olvastam, ezúttal tényleg csak kisebb mellékszerepet alakít.


Persze, ha valaki megnézte/megnézi a filmet és meg tud cáfolni vagy akár csak kiírná a véleményét magából, ne habozzon, bátran tegye meg!

Egyébiránt lassan felpörögnek az egyéb filmes projektek, és ezek ajánlóit olvashatjátok majd az oldalon később is.

2 megjegyzés:

  1. Pont tegnap láttam a filmet a moziban :) nekem nagyon tetszett bár az első részt még nem láttam, de ez után biztos, hogy meg fogom nézni. Sajnos Sam-nek tényleg nagyon kevés szerep jutott ebben a részben, de ettől függetlenül szerintem érdemes megnézni, mert nagyon látványos és érdekes...

    VálaszTörlés
  2. Sikerult tegnap megnéznem moziban ismerőssel. Elsőnek annyit,hogy Sam tenyleg keveset szerepel ,ha saccolni kene akkor 5perc:D
    a Filmet leginkabb egy kellemes teadelutankent tudnam jellemezni. Se nem kiemelkedő se nem nagyon unalmas. Ezenkivul olyan érzésem volt, mintha a filmnek se eleje se vege nem lenne,bar ezt ertheto ha elozmenyfilmrol beszelunk.
    Viszont meglepően rovid volt a maga masfel plusz 10 percevel . MARCI

    VálaszTörlés