2016. április 4., hétfő

Előkerültek Az Éhezők Viadala törölt jelenetei

Felkerültek a YT-ra Az Éhezők Viadala törölt jeleneteinek első felvételei. Ez egy TV-ből felvett kamerás felvétel (nem értem, mi vesz rá bárkit egy ilyenre, de oké, legalább az illető megküzdött érte, hogy mi is láthassuk), szóval nem fogom lementeni, hogy feltölthessem újra, ha nem vagytok elég szemfülesek és nem csaptok le rá (mert azt hiszitek, ezen a ponton már semmi érdekeset nem tudok kirakni ;), kénytelenek lesztek megvárni az új verziót.

Nekem nem mindegyik jelenet tűnik újnak (némelyik biztosan csak kibővített/vágás előtti jelenet), de benne van az a három, amelyiket láttuk: a Rózsakertes kibővített, Peeta leesése és az azt követő éjszakai beszélgetés a tetőtéri lakásban. 
Vannak ezen kívül az első részben korábban nem látott jelenetek a 12. körzetből, Gale csapdát állítani tanítja Primet, Prim a Viadalon (rémálom) és jóóó sok Caesar Flickerman beszélgetés a Kiválasztottakkal. 
A második részben Peeta bandázik a Hivatásosakkal, Katniss haverkodik Rutával, Katniss zsömlét kap a 11. körzetből. 

A két videó összesen több, mint 20 perc. Jó szórakozást mindenkinek !!

5 megjegyzés:

  1. Kár, hogy a Rue-Katniss beszelgetest a fan nem rakták bele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, melyikre gondolsz, de még közös alvós jelenetük is van. Az azelőtti nekem nem tűnik újnak, de az elég izgi :)

      Ui.: Jó rég láttalak, örülök, hogy még előfordulsz erre :)

      Törlés
    2. Napi szinten szeretek feljárni az oldalra, csak épp a kommentelesben nem vagyok sajnos annyira szorgalmas :) Igen az alvós jelenetre gondoltam, de nem tudtam pontosan kivenni hol vannak. Azt hittem a fán :D

      Törlés
    3. Nem, én értettelek félre. :)
      Azt hittem, ezen jelenetek körül hiányoltad a Ruta-Katniss fán alvós beszélgetést, de most esett le, hogy nem innen, hanem a filmből :D

      Törlés
  2. A könyvből annyira hiányzott nekem, hogy a többi körzet kiválasztottjait kicsit jobban bemutassák. Reméltem, hogy a filmben adódik majd alkalom, de azt is kivágták.

    VálaszTörlés