2016. április 28., csütörtök

Jennifer, Josh és Liam Kicsi Ant és Dec-nél

Ennek a két kissrácnak, Little Ant & Dec-nek saját műsora van valamelyik amerikai TV-satornán, ahol abban a remek lehetőségben részesültek, hogy vendégül láthatták Az Éhezők Viadala főszereplő hármasát.

A találkozó során először arról kérdezték főszereplőinket, mi a kedvenc játékuk. Ők ezt az ujjkarikázós játékot magyarázták el, amit kizárt, hogy valaha is megértsek, pedig pár éve még képeken is elkapták a jelenséget a paparazzik. 
Majd arra utaltak, Jen milyen kemény csaj A Kiválasztott 2. részében és a két kissrác ketten együtt szkanderozik ellene. Cukiság :)
Aztán egy úgynevezett Éhség Viadalát ["Hungry Games"] rendeznek, amelynek során Jennek bekötött szemmel kell felismernie kétféle ételt.
A kissrácok nagyon cukik, a Jen-Josh-Liam trió szintén szeretetre méltó, szóval érdemes megnézni az alábbi kisfilmet :)



4 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, értem a játékot. Kétféle van. Az elsőnél az a lényeg, hogy valaki a hüvelyk- és mutatóujjával kört formál, és ha belenézel, akkor ő "megüt". A másiknál valaki ugyanúgy kört formál az ujjaival, te pedig átdugod rajta a mutatóujjad és ha elkapja, akkor megüthet 3-szor, ha nem, akkor te ütheted meg őt kétszer. Legalábbis, ha jól értettem. :)

    VálaszTörlés
  2. Általában csak olvasom a blogodat, és nem kommentelek, de ez olyan cuki volt, hogy muszáj elmondanom, mennyire cuki volt. XD

    VálaszTörlés
  3. A két kis srác szinte csak Jennel foglalkoztak:D Jen pedig mennyire élvezte:D Szeretem azt az oldalát, hogy a gyerekekkel is foglalkozik

    VálaszTörlés
  4. Muszály volt pont szegény Jenn-t kínozni?De cuki volt.😍

    VálaszTörlés