2016. április 13., szerda

A tetőtéri teraszon zajlik a Futótűz korábban sosem látott törölt jelenete

Épp a napokban kérdezte Marci, hogy előkerült-e már a Futótűz korábban nem látott, törölt jelenete. Akkor még azt írtam, nem, ám azóta tegnap felkerült a Naaaagy Nemzetközi Videómegosztóra a részlet, amely Kiképzőközpont tetőteraszán játszódik, amikor a Viadal előtti napon Katniss és Peeta beszélgetnek arról, hogy Katnisst nem érdekli, mit gondol Snow vagy bárki a Kapitóliumban arról, amit a Kiképzést követő bemutatón csinált, nem akar senki bábja lenni. A részletet eddig valószínűleg azért nem láthattuk korábban, mert nem nagyon dolgoztak a vonatkozó effekteken, még láthatjuk a felvétel zöld hátterét is.


A jelenet egyébiránt már szerepelt a Futótűz forgatókönyvét taglaló bejegyzésben, az ugrás után ki is teszem róla a képet :)





3 megjegyzés:

  1. Ezekből bármekkora mennyiséget elviselnék! Olyan jó régi/új jeleneteket látni. (Végre megjött a rendelt blu-ray lemezem, hétvégén mozizok!) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még csak most jött meg? :O
      Írj majd a véleményesbe, ha van kedved :) Kíváncsi vagyok mindenesetre.

      Törlés
    2. Igen, képzeld! :/ Megint minden nap eltolták 1 nappal a megjelenését, pont mint tavaly..

      Amúgy ezek a kiszivárgott régi jelenetek milyen kiadáson szerepelnek, azt lehet tudni? Bár gondolom csak Amerikában elérhetőek.

      Törlés