2016. április 9., szombat

8 jelölés A Kiválasztott 2. részének a Golden Trailer Awards-on

A régebb óta idejárók emlékezhetnek rá, hogy Az Éhezők Viadala sorozatnak nem csak a könyvei, filmjei, de a kampánya is olyan kreatív, látványos, hogy az egyes filmek marketing tevékenységét értékelő Golden Trailer Awards díjkiosztóján is rendre megállták a helyüket.

2012-ben Az Éhezők Viadala máris 5 díjat hozhatott el. Ekkor még leginkább a poszterek nyerték el a bírák tetszését, a teaser- és a végső poszteren kívül az először itt előkerülő fiktív reklámok is eléggé kreatívnak találtattak.

2014-ben a Futótűz esetében a TV spotok voltak szimpatikusak a jelölőbizottságnak, a végső díjazottak között a film előzetese mellett annak posztere és az egyik TV spot háttérzenéje is megjelent. 

2015-ben A Kiválasztott 1. rész kampánya is versenyképes volt, hiszen 10 díjra jelölték, amelyek közül 5-öt meg is nyert. A díjazottak között ezúttal is egy-egy előzetes, TV spot és szinte az összes poszter ott volt.

Idén 8 jelölése van A Kiválasztott 2. részének, köztük a Hivatalos Mozis előzetessel, a Logo-előzetessel, az Epic Finale című TV spottal, a legjobb háttérzenés TV spotok között a Deep In The Meadow-val. Poszterek közül versenyben van végső poszter és a 3 ujjas tisztelgős óriásposzterek is.



Forrás: The Hollywood Reporter

2 megjegyzés:

  1. Az Eic Finálé tv spot a kedvencem. Egyszeruen zseniális vetekszik a Futotiz We Remein tv spotjaval mely anno nagy kedvencem volt:) Marci

    Ancsi Neked voltak kedvenceid?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel én imádom a Hanging Tree-t és alapvetően szerettem a filmek megjelenése utáni, már sok mindent megmutató TV spotokat (amelyek már nem csak az előzetesek kvázi vágott verziói voltak), ezért a Kiválasztott 1. rész Hanging Tree TV spotját mindenképp idesorolnám.

      Mély benyomást keltett amúgy az első film legelső ízelítője (még 2011. augusztusából), a Futótűz végső előzetese (bármennyire is ellőtte az Arénát!), a Kiválasztott 1. rész teasere (I am, I will!), a Visszatérés a 12. körzetbe első pillantás a Kiválasztott 1. részére és a Kiválasztott 2. rész "For Prim" előzetese is. De nehéz kiemelni úgy igazán, mert mindegyik előzetes, TV spot megjelenést nagy várakozás övezte és mindegyik nyújtott valamit, amitől emlékezetes lett.

      Törlés