2016. április 8., péntek

Innen-onnan, röviden

Ismét összegyűlt néhány egyéb hír. Az van, hogy mivel most már nem nagyon jelennek meg Éhezők Viadala hírek, a forrásaim lassan elapadnak (egyelőre még azokat olvashatjátok, amelyek feltorlódtak és amelyeket fokozatosan fordítottam, ezekből még mindig van pár hétre való azért félretéve és folyamatban is), így aztán a három főszereplő és Sam Claflin projektjeinek külön is utánanézegetek (na, ezt azért nem ígérem egy életen át, de most egy darabig még mindenképpen), illetve, amit másokról látok, azt is szívesen megosztom, de most olyan csak egy lesz amúgy. Érthető módon arra nincs kapacitásom és persze igényem se, hogy mind az összes színész rajongói oldalát/közösségi profiljait kövessem. Úgyhogy most jön pár hír és még egy darabig is számítani lehet ilyesmire.


Részletek a folytatásban.


  • Jennifer Lawrencet, mint azt fentebb láthatjátok, a Harper's Bazaar címlapján láthatjátok viszont (nagyobban ITT) és persze ennek kapcsán készült egy fotósorozat is, amelynek képeiért az Imagebam-re érdemes kattintani. A linkelt oldalon a képek kattra UHQ-ra nőnek, szóval a rajongóknak mindenképp ajánlom. Akárcsak az újságban található cikket, amit azonban ezúttal immáron nem fogok lefordítani. Leginkább azért, mert (egy gyors keresés alapján legalábbis) nemigen van szó benne az Éhezők Viadaláról. Ha valaki, aki úgy érzi, tud olyan színvonalon fordítani, amit szívesen viszontlátna az oldalon és elküldi nekem a fordítást, akkor szívesen megosztom (nyilván a fordító személyének megjelölésével).
  • Jennifer Lawrence aktuális projektjét, az X-Men: Apokalipszist egy sajtóközlemény alapján nemzetközi szintem IMAX 3D-ben is bemutatják május 18-tól, bár ennek magyar vonatkozásának nem néztem utána, bevallom. Mindenesetre a készülődés jegyében megjelent Jen karakteréről egy aktuális karakterposzter, amelyet ITT nézhettek meg.
  • Liam Hemsworth-ről a múlt hétvégén készültek promófotók a Függetlenség Napja: Feltámadáshoz. Liam szürke dzsekis, laza, dögös képeit a Dailymail oldalán érhetitek el.
  • A filmnek egyébiránt megjelent az első TV spotja, amelyben röviden bár, de Liam is felbukkan.
  • Sam Claflin Zoo Magazine fotósorozatának - amelyből fentebb is láthattok egy részletet - két darabjáért IDE kattintsatok.
  • Sam élete is megy tovább, elviekben hét elején kezdődött következő filmjének, a My Cousin Rachelnek a forgatása. A történet Daphne Du Maurier azonos című regényén alapszik, amelyben egy Philip Ashley nevű angol férfi (Sam Claflin) bosszút forral szép és rejtélyes unokanővére, Rachel (Rachel Weisz) ellen, mert úgy hiszi, a nő ölte meg egykori gyámját. A férfi érzelmei összekuszálódnak, amikor a nő csábító varázslata közepette találja magát. A regényt korábban 1952-ben már adaptálták, akkor Richard Burton és Olivia de Havilland játszották a főszerepeket. 
  • Előtte azonban még június 16-tól játsszák a Mielőtt Megismertelek című filmet a magyar mozik is, amiből ismét előkerült egy kép, amelyet a produkció hivatalos Twitterén láthattok.
  • Amandla Stenbergről az Interview magazinban olvashatna kinti rajongótársaink, akik legalább az ezzel kapcsolatos Instagramos képeket összegyűjtötték nekünk EBBE a bejegyzésbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése