2016. április 20., szerda

Péntek este Az Éhezők Viadala a Coolon

Tekla hívta fel rá a figyelmemet (amiért ezúton is köszönet!), hogy pénteken 21:10-től a Cool TV-n ismét bemutatják a sorozat első filmjét, Az Éhezők Viadalát!

Ajánlóként ezúttal egy, a film képeiből készült montázst láthattok, amely alatt a teljes sorozatból kedvenc számomat, az Arcade Fire Abraham's Daughter című számát vágták. A videót épp ki szerettem volna tenni a héten, örülök, hogy még különleges alkalom is adódik hozzá.


Szintén Tekla kérése, hogy legyen ismét chat a vetítés időpontjában. Bár nem ígérem, hogy végignézem a filmet [múlt pénteki fáradtsági szintemet figyelembe véve jó, ha ébren tudok majd lenni az Arartásig :/], de a chat-et szívesen kiteszem és várok minden érdeklődőt, nagyjából abban a tudatban, hogy ez már tényleg egyfajta végső búcsú. Szerintem végig fog menni a csatornán a teljes sorozat, legalábbis a Kiválasztott 1. részéig - reményeim szerint péntek esténként, az utolsó részt pedig esetleg együtt DVD-zhetjük az érdeklődőkkel. Esetleg hétről hétre feldobok egy-egy sorozattal, illetve az oldalon töltött négy évre vonatkozó kérdést vagy témát, hogy legyen miről beszélgetni.

2 megjegyzés:

  1. A DVD-s ötlet tetszik 😊
    Még csak 1x néztem meg DVD-n, meg pont utolsó sulis napra jön ki 😃

    VálaszTörlés
  2. Én itt leszek és nézem. Ti?

    VálaszTörlés