2013. december 15., vasárnap

Randizzunk Josh Hutchersonnal!

Jó-jó, (sajnos) csak képzeletben. Josh Hutchersont a brit Cosmopolitanban kérdezik randizási szokásairól, és ha tegnap lehetőséget biztosítottam arra, hogy Jennel olvassatok Futótűztől majdnem független interjút, akkor ma ezt Josh-tól is megérdemeljük. Bár a téma laza, azért szeretni fogjátok, ebben biztos vagyok :)


Hova vinnél minket egy álomrandira?
Moziba menni vagy vacsorázni jó dolog. Ha azonban valami különlegesre vágyik az ember, az nem lehet erőltetett. Ami engem illet, felülnék a motoromra és kivinném a lányt egy tengerparti szállodába.

És mit kellene felvennünk az alkalomra?
A motorozás miatt a biztonság kedvéért farmert. Volt már, hogy a mögöttem ülőnek leégett a lába. De minden a lánytól függ. Ha ő jól érzi magát magassarkúban, akár abban is jöhet! Egy lány akkor szexi, ha magabiztos. A ruhák amúgy is lekerülnek egy idő után, szóval az nem is annyira fontos.

De csak ha szerencsénk van! Meddig mész el egy első randin?
Ember, ez attól függ. Nem ragaszkodok a megszokott dolgokhoz - szóval, ha minden tökéletes, és jól érezzük magunkat, akármeddig eljuthatunk. Hogy eljussunk odáig, azt kell érezzem, hogy a lány csodálatos, és azáltal, hogy együtt megyünk haza, ez nem fog megváltozni. És remélem, ő is ezt gondolja velem kapcsolatban.

A férfiak izgulnak egy randi miatt?
Abszolút. Az ember jól akar kinézni. Közben az jár a fejében, hogy "Úristen, milyen a hajam. Ott egy tincs furcsán kiáll belőle." Ha van egy pattanásom, képes vagyok lemondani az egész randit. Megpróbáljuk ezt eltitkolni, mert mégiscsak férfiak vagyunk, de mi is olyanok vagyunk, mint a csajok, ha nem rosszabbak.

Volt már félresikerült randid?
Ha valami félresikerül, akkor meg kell találni a módját, hogy nevessünk rajta; nem nagy ügy. Egyszer felszedtem egy lányt, amikor motorral voltam, és felült a motorra, mielőtt én elkészültem volna, így a 150 kilós motor ráesett a bokámra. Annyira fájt. Végig színészkednem kellett, pedig alig tudtam járni. De összejöttünk. 

A férfiak ki szokták beszélni a kapcsolataikat a haverokkal?
Bármikor is beszélek egy haverral egy kapcsolatomról, az spontán történik. Valahogy úgy, hogy "Szóval ezt mondta a minap, hát nem őrület?" Az ember megpróbálja leplezni, mintha nem is a kapcsolatról beszélne. A lányok durvábbak, ők azt mondják, "Most, azonnal beszélnünk kell erről." A srácok megpróbálnak úgy tenni, mintha ez nem is lenne olyan nagy dolog, de végül mégis ugyanarról beszélünk.

Mi vonz egy nőben?
Testi értelemben? Az érdekes szemek, mert az ember ezt nézi legtöbbször, amikor beszélget valakivel - és tiszteli a másikat. De az őszinteség a legfontosabb nálam. És hogy legyen nyitott a beszélgetésre. Mert ha az ember furcsáén érzi magát vagy valami miatt rossz kedve van, fontos, hogy beszélhessen róla.

Elég sokat csókolóztál Jennifer Lawrence-szel az Éhezők Viadalában? Ez magasabbra tette a lécet? Teljesen pánikban vagyunk emiatt.
Megértem. Ő határozottan sok férfi álma. Számomra olyan, mintha a nővérem lenne, egy jó barát, szóval a csókolózás kicsit vérfertőző érzés volt. De nagyszerűen csókol, szóval igen, magasan van a léc.

A francba! És hogyan értékeled saját csókolózási képességeidet? 
Egy 10-es skálán egy erős kilences. Mondjuk valahol 8 és háromnegyed és 9 és fél között. Jézusom, milyen pontos választ adtam. Hogy lehetek ilyen bonyolult???
Forrás: Cosmopolitan UK via JHNews

7 megjegyzés:

  1. jujj én most mégjobban beleszerettem remélem egyszer elmehetek vele randizni :)

    VálaszTörlés
  2. Na ez nagyon jó kis interjú volt! Nagyon köszi a fordítást Ancsi! :))

    VálaszTörlés
  3. Ancsi köszi a cikket, tetszett! :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj Josh :D mindig olyan cuki, és motorozik is *-*
    Egyébként Liamről nincsenek ilyen cikkek? xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, amekkora Liam fan vagyok, elhiheted ám, hogy hoznám, ha lenne :)

      Amúgy valamelyik magyar újság címlapján láttam a héten a boltban Liam-et, nem is tudom, talán IM volt? Passz, mert olyat meg nem veszek...

      Törlés