2013. december 13., péntek

Bruno Gunn a Remark magazinban


Erős, szexi és a legutóbbi Éhezők Viadala filmben kapott lángra. Ismerd meg Bruno Gunn-t! Láthattad már a True Blood-ban, a Kemény motorosokban és a CSI-ban, ám az Éhezők Viadala hatalmas várakozás övezte második filmjében ő alakítja a felejthetetlen Brutust, a 2. körzet könyörtelen harcosát, aki visszatér, hogy újra megküzdjön a többi korábbi Éhezők Viadala győztessel.

Mivel olyan hihetetlen szereplőgárda veszi körül, amelynek tagjai többek között Jennifer Lawrence, Stanley Tucci, Woody Harrelson és Phillip Seymour Hoffman, Gunn is motivált volt, hogy minden egyes nap kihozza magából a maximumot, mondván, "Nagyszerű csapat voltak. Mindenki profi volt és spontán és volt lehetőségünk arra, hogy színészként szabadon kibontakozhassunk."

Brutus karaktere Panem egyik leggazdagabb körzetében nőtt fel. A kegyetlen harcos felkészült az Arénában várható nehézségekre és önként jelentkezett, hogy Kiválasztottként visszatérhessen a halásos Viadalra. "Kiváltságos életmódot élhetett. Mindene megvolt.", mondja Gunn. "Könyörtelen harcosnak képzeltem, akinek mindig szúrja valami a szemét, és alig várja, hogy újra harcolhasson." Mivel Bruno maga is világéletében sportolt, úgy érezte, könnyen tud azonosulni Brutus karakterével. "Mikor először olvastam a szerepről, azt gondoltam, ez olyan, mint én, könnyen tudtam azonosulni Brutus versengő természetével."

Mivel Brutus volt az Éhezők Viadala létező legkeményebb győztese, Gunn-nak fel kellett készülnie a szerepre. Bár eleve fitt testalkata volt, Bruno edzője, Drew Logan segítségével újabb szintre emelkedett. "Az volt a tervünk, hogy még nagyobb, még erősebb, még félelmetesebb legyek.", mondta Gunn. Két hónapnyi, napi három-négy órás intenzív edzést követően, amelynek részeként alkalmanként 500 felülést csinált végig, Gunn készen állt, hogy életre keltse a gonosz harcos szerepét. Brutus immáron csupa izom lett, rettenthetetlen erővel és kőkemény hasizmokkal.

Természetesen mindannyian kíváncsiak vagyunk arra is, hogy ez a dögös színész mit tart vonzónak egy nőben, úgyhogy meg is kérdeztük tőle: "Az értelem nagyon szexi." - állítja Bruno. "Nincs vonzóbb egy férfi számára, mint egy okos, kreatív nő." És ha egyszer ő megtalálja a tökéletes nőt, hova viszi majd randizni? "Rajongok a művészetért, szeretek kiállításokra járni. Ez lehetőséget kínál arra is, hogy csöndben elbeszélgessünk.", mondja Gunn. "Az ember csak sétál és eszmecserél. Sokkal jobb, mint elmenni valahova ebédelni és csak bámulni a másikat."

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy az, hogy a figyelem középpontjába került, hogyan változtatta meg Bruno Gunn életét. Komoly válasza így hangzott: "Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, és most mások is utamba kerülnek. Nagyon örülök, és igyekszek a jövőre koncentrálni."
Forrás: Remark Magazine

1 megjegyzés:

  1. Sok sikert neki a jövôben :)
    De azért az a felsôtest *-*
    Vivi

    VálaszTörlés