2013. december 8., vasárnap

Innen-onnan, 71.

Több, mint egy hónapja jelentkeztem utoljára nem annyira kedvenc rovatommal, és most sem azért hozom újra, mert akkora fene nagy hiányérzetem lenne, hanem mert a héten már én magam is több olyan hírt láttam, amelyek a film szereplőinek egyéb projektjeivel vagy mindenféle elismeréseivel kapcsolatosak, amit miatt én külön-külön bejegyzést nyitni nem szoktam. Azért lesz mit szemezgetni belőle, remélem :) A rovat pedig a következő promóidőszakig újra követhető lesz, persze továbbra is változó gyakorisággal.

Ma a srácainkkal kezdek, ugyanis Sam Claflin, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth is felkerült az Év legszexisebb pasijai a világon 100-as Glamour listájára. Sam Claflinnek ez egyelőre csak a 92. helyen sikerült, Josh Hutcherson a 25., Liam Hemsworth pedig (bratyóját is beelőzve) a 3. helyen landolt a listán. Josh és Liam már tavaly is fenn voltak, akkor 69. és 73. helyen, szóval Sam is előrébb lesz jövőre, figyeljétek csak meg :) Aki a vizuális élményérték kedvéért szemezgetne a listából, IDE kattintson.






Grammy díjra jelölték a Coldplay Atlas című számát "Best Song Written By Visual Media" kategóriában, ami ugye a filmzenei album vezető száma. Tavaly - ha emlékeztek - ezt a kategóriát az Éhezők Viadala számára írt Taylor Swift és Civil Wars szám, a Safe and Sound nyerte. Ezúttal erős a lista, amiből majd választanak, mert szerepel rajta a Napos oldalból a Silver Lining című szám, Adele Skyfall című száma és a Nagy Gatsby-ból a Young and Beutiful is. Meglátjuk :)





Jennifer Lawrence kapcsán kifejezetten sok hír van, mondjuk ezen annyira nem lepődünk meg, hiszen ő a film főszereplője, ráadásul tehetsége okán ismét újabb elismerésekben részesült.

Egyrészt a kinti mozikban még decemberben, nálunk 2014. január 23-án bemutatásra kerülő Amerikai botrány promója kapcsán hallani róla sokat. Íme két újabb jelenetfotó a filmből:


Jennifer két címlapon is látható lesz a közeljövőben: az egyik a Glamour 2014. januári holland száma, a másik pedig a Marie Claire szintén 2014. januári ausztrál száma. Ez utóbbiból interjú is van, egyszercsak váratlanul majd az is érkezik.


Ami pedig az elismeréseket illeti, igyekszem csak röviden, pontokba szedve:
  • A TIME magazin 10 legjobban öltözött színésznő közül is az 1. helyen rangsorolja az Oscar-díj átadóján viselt hatalmas fehér Dior ruhájában való megjelenéséért.
  • A GQ Az év 25 legjobb csajának listájára is felkerült 
  • A Tumblr-en Jennifer Lawrence a legtöbbet "rebloggolt" híresség 2013-ban (mondjuk ez év végéig nyilván nem változik, de addig még közel egy hónap hátra van, vajon miért most hirdetnek ilyen eredményt?)
  • A  New York Film Critics Circle Jennifer Lawrence-t választotta a Legjobb mellékszereplőnek az Amerikai botrány című filmben való teljesítményéért. Jen neve állítólag komolyabban felmerül a jövő évi Oscar-jelöltek listáján is!

A napokban került bejelentésre, hogy újabb X-Men film készül, X-Men Apocalypse címmel, amelyben a rajongók - nagy valószínűséggel legalábbis - újra viszont láthatják Jennifer Lawrence-t a kékre festett Mystique szerepében. A filmet 2016. május 27-én mutatják majd be a mozikban. Persze még előtte ott az X-Men: Az eljövendő múlt napjai is, amelyet 2014. május 22-án mutatnak be a magyar mozikban is.

Az Amerikai botrány egyik vetítésén a Futótűzben látott Alan Ritchson is megjelent, amiről képi bizonyítékaink vannak:

Forrás: Zimbio

És ha már Alan Ritchsonnál tartunk, a fiatal színész a DAMAN címlapján látható, sőt egy fotósorozat és készült róla, ennek képeit láthatjátok itt. A képekhez természetesen tartozik címlap sztori, de az interjúban nagyrészt azokról a témákról beszél Ritchson, amiről korábban ITT már olvashattatok. Viszont akinek az alábbi képek még nem eleget, az ITT még megnézhet a fotózásról egy kulisszák mögötti videót.



Forrás: DAMAN

Alexander Ludwig körül A túlélő (szinkronos előzetes ITT) című filmje kapcsán pörgött fel az élet. Kaptunk képeket a film premierjéről és magából a filmből is. A film nálunk is látható majd a mozikban 2014. február 6-tól.

A New York-i premierről:

Forrás: Just Jared

Két kép a filmből:

Forrás: Collider

És végül, de semmiképp sem utolsósorban Woody Harrelson a True Detective című sorozatban látható majd januártól az HBO-n (magyar bemutatóról nem tudok, ha valaki igen, jelezze nyugodtan!). Ehhez kaptunk több előzetest, ám az alábbiban kifejezetten Harrelson a főszereplő:

10 megjegyzés:

  1. Hát persze hogy Liam a harmadik, ez egyértelmű *-* de miért nem első? :D
    Csak én "ijedtem" meg Jennifer Glamouros címlapfotóján? o.O
    Alan nagyon jól néz ki a képeken :3 :)

    VálaszTörlés
  2. "Aki a vizuális élményérték kedvéért szemezgetne a listából..."
    Ancsi, ennél szebben megfogalmazni azt, hogy "aki szeretné kicsit csorgatni a nyálát..." :D :D :D Gratulálok, ez gyönyörű! :D
    a Grammyt sztem Lana del Rey fogja nyerni, csodálatos dal! (mondjuk érzelmi okokból mindig is a szívem csücske marad az a szám, úgyhogy én részrehajló vagyok) Persze az Atlast is szeretem, de sztem most nagyon erősek az ellenfelek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-D
      A Grammyn én is azt érzem, hogy erősek az ellenfelek, én speciel Adele Skyfall-ját nem/sem érzem verhetőnek az Atlas által. Amúgy nekem sincs gondom a számmal, de úgy összességében lapos lett az album, bár egyszer majd - ha lesz időm - rászállok a YT-ra és meghallgatom az eddig nem vagy csak félig hallott dalokat is.

      Törlés
    2. Nekem mondjuk tetszik az album, nem azt mondom, hogy minden szám, de 90%-ban igen. Külön-külön és együtt is jók szerintem, de még nem döntöttem el, hoy az első vagy a második filmé a jobb :)

      Törlés
  3. Héhéhé! Hogy tettél linkeket a hozzászólásba? :O
    Amúgy köszi az infót, kikerül a Jön-jön-jön! rovatba és majd lesz ajánlója az indulás napján :)

    VálaszTörlés
  4. De amúgy jan. 13. 22 órára írja a bemutatót a honlap.
    http://www.hbo.hu/series/a-torveny-neveben-1_-76756#nextonair

    VálaszTörlés
  5. Tényleg 13, rosszul emlékeztem :/ de jó, hogy valaki figyel is :D A trailer is borzongató, kíváncsi leszek a filmre. Woody Harelsonnak ritka jó arcberendezése van :DD

    VálaszTörlés
  6. ja, a link! :) Egy másik szolgáltatónál volt blogom régebben, az ott levő dolgok működnek itt is, azt hiszem ez a HTML formázás. Nem tudom beírni a formát, mert egyből linkké alakul és nem látod :(

    VálaszTörlés
  7. Ja, ilyen a href, meg kacsacsőrök, meg társai. Ok. :)
    Nem tudtam, hogy működik itt is. Úgy értem kommentben. Köszi!!

    VálaszTörlés