2013. december 19., csütörtök

Julianne Moore a Kiválasztottról és Jennifer Lawrenceről

Nemrégiben a SheKnows.com oldala készített interjút a színésznővel, ahol - egyelőre röviden bár, de - szó esett az Éhezők Viadaláról is:

Négy filmjét mutatják be 2014-ben, a Hetedik fiút (amelyben Jeff Bridges is látható), a Non-Stop-ot (Liam Neesonnal) és a Map To The Stars-t (John Cusack-kal és Robert Pattinsonnal). És persze ott az Éhezők Viadala.

Moore Alma Coin elnökasszony szerepét alakítja a filmsorozat harmadik részében, az Éhezők Viadala: A kiválasztott, 1. részben. A film 2014 novemberétől látható majd a mozikban, majd Moore folytatja a szerepet a 2015 bemutatásra kerülő 2. részben is. 

- Az Éhezők Viadalát nagyon élvezem. A gyerekeim pont abban a korban vannak, hogy elolvasták és nagyon szeretik a könyveket. Szóval nagyon örülök, hogy szerepelhetek valami olyasmiben, amit ők ennyire élveznek. - mondja Moore.
- Jennifer Lawrence egyszerűen csodálatos. Olyan tehetséges, okos és vicces. Minden pillanatát megérdemli annak az odafigyelésnek, amely őt övezi. - És hogy hogy fér bele Moore idejébe olyan sok minden? - Szerencsés vagyok, hogy rugalmas a munkaidőm. Otthon is dolgozom New Yorkban, amennyit csak tudok. Vannak dolgaim Manhattan-ben is, és vannak dolgok, amikhez vissza-vissza tudok térni. Az Éhezők Viadala miatt többször leutazok Atlantába, forgatok pár napot, majd hazamegyek három napra és így tovább.
Forrás: SheKnows

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése