2013. december 1., vasárnap

Josh Hutcherson és Liam Hemsworth a szerelmi háromszögről

Tudom, a téma provokatív, de nem vitát indítani szeretnék, hanem meghallgatni a srácok véleményét, amelyet még a promó során osztottak meg a NY Daily News riporterével. Nem is fűznék hozzá többet, csak hogy imádom mindkét srácot. Okosan beszélnek :)


- Az a tény, hogy egy nő áll a film középpontjában és ő a legerősebb karakter, szerintem nagyszerű - mondja Liam Hemsworth.

Sőt, mi több, a legfőbb [???] harc, amivel [a két fiú] szembenéz, Katniss érzelmeiért folyik. Az Alkonyathoz hasonlóan, ahol Team Jacob és Team Edward táborokra szakadtak a rajongók, itt is megvan a Team Peeta és Team Gale tábor, amelyekben a rajongóknak megvan a határozott véleményük arról, hogy a főhősnőnek, végül gyerekkori barátja vagy a halálos versengésben hű társa mellett kellene kitartania.

Ebben még maguk a színészek véleménye is megoszlik:
- Nem gondolom, hogy feltétlenül a Team Peeta a helyes választás. - mondja maga Peeta [alakítója, Josh Hutcherson]. - Szerintem Peeta sokkal érzékenyebb, művészibb típus. Gale pedig sokkal védelmezőbb, gondoskodóbb alkat. Katniss helyében nem tudnék dönteni.

Hemsworth így nyilatkozik:
- Gale tudja, hogy - bármennyire is nehéz végignéznie, hogy valaki így gondoskodik szerelméről - Peeta tényleg nagyon vigyáz rá. - mondja az ausztrál színész. - Peeta csak megpróbálja megvédeni és életben tartani őt, és Gale-nek is ez minden vágya.
Forrás: NYDailyNews

2 megjegyzés:

  1. Tényleg okosakat mondtak a fiúk :) mindkettőjüknek igaza van- Peeta a nyugodtabb, Gale pedig védelmező alkat. Collins szétszedte a "tökéletes férfit", hogy döntsd el, melyik fele tetszik jobban neked :D

    VálaszTörlés