2013. december 4., szerda

Az Amazonon már rendelhető a Futótűz DVD-je

Sőt, már a Target is bejelentette speciális különkiadását, amelyet maga Alan Ritchson reklámoz (a videó ITT látható, de nincs benne semmi extra, még csak egyetlen jelenet se a filmből, csak a srác beszél).

Ahogy a címben is olvashatjátok, a britek már elő is rendelhetik a DVD-t az Amazonon, amelynek ugyan előkerült néhány extrája, de megjelenési dátuma még nem! Íme pár extra:
  • A film készítőinek audiokommentárja [na tavaly ilyen nem volt!]
  • 9 részes dokumentumfilm a film készítéséről
  • Törölt jelenetek !!!
  • Beavatott ízelítő
A Target egy harmadik lemezzel is jelentkezik, amelyen külön extrák lesznek, többek közt:
  • EGY LÁTOMÁS (Egy könyvhű adaptáció) - Suzanne Collins regényének szélesvászonra adaptálásáról
  • A SZÖVETSÉGESEK (Korábban is látott szereplők) - Kulisszatitkok a korábbi szereplők között kialakult szoros kapcsolatokról
  • BARÁT VAGY ELLENSÉG (Az új szereplőkről) - Az új karakterek tökéletes alakítóinak megtalálásáról


A Target három lemezes különkiadása

8 megjegyzés:

  1. Huh de állat :D szerintetek ide is eljön mind a három lemez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, a három lemezes kiadás nem valószínű, hogy bejön, nálunk csak a szimpla egylemezes (csak film) és a duplalemezes extra kiadás szokott lenni, amin viszont a felső négy bogyó tartalmát mi is láthatjuk reményeim szerint :)

      Törlés
  2. Remélem itthon vagy még kint is lesz borítóváltozás mert elfogadom így is csak annak ellenére hogy ezeket a posztereket imádom DVDre valami mast kepzelek el :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már annak is örülnék, ha ezúttal 9 hónap helyett 4-5 hónappal a filmbemutatót követően a kezünkbe vehetnénk a DVD-ket. Bármilyen borítóval is :)

      Törlés
    2. Remélhetőleg a magy siker miatt korábban rákerülünk a kiadványra :)

      Törlés
  3. Húú... pedig én nagyon örülnék neki... *.*

    VálaszTörlés
  4. Az Egyesült Államokban minden nagy áruházláncnak megvolt a maga Éhezők Viadala kiadása: a Walmart a sima 2 DVD-s változat mellé egy fecsegőposzátás medállal díszített láncot adott, egy szép papírdobozba csomagolva. A Target egy digipackes ajánlattal jelentkezett, amelyben ugye volt egy plusz lemez, míg a Best Buy kedvezményes áron csomagolta egybe a film DVD és Blue-Ray verzióját. Ezeket sehol máshol nem árulják, csak ezekben az üzletekben, így Magyarországra, de még Európába sem jut(hatott) ezekből.

    VálaszTörlés