2013. április 8., hétfő

Exkluzív interjú-részlet Elena Sanchezzel

Elena Sanchez, a Nagy Mészárlás 8. körzetének női Kiválasztottját, Ceceliát alakítja a Futótűzben. Róla eddig nem hallhattunk túl sokat, csak egy rövid ismertetőt olvashattatok a naaagy szereplőválogatós táblázat részletei felfedésének másnapján. Most egy exkluzív interjú jelent meg vele a DesdeHollywood című internetes magazinban, amely spanyol nyelvű - nem véletlen, hiszen, a fiatal színésznő is spanyol származású. Ennek következtében ismét két lépcsősen kényszerülök fordítani az interjút - illetve kifejezetten az Éhezők Viadalára vonatkozó részeket - így aztán a fordítási pontatlanságokért megértéseteket kérem. De a spanyol-angol fordítás egészen érthetőnek tűnik, szóval szerintem nagy gáz nem lesz :) Én részemről örülök, hogy kicsit közelebbről is megismerhetjük a színésznőt.


Mit szóltál, amikor megtudtad, hogy szerepet kaptál a Futótűzben?
Hogy őszinte legyek, el se hittem az első forgatási napomig. Amikor felhívtak, miután vagy öt percig alig kaptam levegőt, elhatároztam, hogy az a legjobb, ha nem izgatom magam túlságosan. Ebben a szakmában olyan sok csalódás érheti az embert. Azt gondoltam, esetleg tévedhettek is, és valaki más kapta a szerepet.

Karakterednek, Ceceliának, mely személyiségjegyeivel tudsz igazán azonosulni?
Mivel Cecelia nem bukkan fel túl sokszor a könyvben, az egyetlen dolog, amely meghatározza a karakterét, a gyerekei iránti szeretete, akiket elszakítanak tőle, amikor kisorsolják a Viadalra. Soha nem volt még részem ilyen szintű önfeláldozásban, de az emberek, a világ és az élet szeretete számomra is a legfontosabb értékek közé tartoznak. Megpróbáltam beleélni magam a helyébe, belegondolva, hogy milyen lenne, ha fel kellene adnom a legfontosabb dolgokat az életben, de tudtam, annak nagyon komoly oka kellene, hogy legyen. 

Hogyan viszonyultak a többiek az új színészekhez, mint aki te is voltál?
Minden filmben, amelyben valaha dolgoztam abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy olyan különlegesen tehetséges színészek mellett állhattam, akik háta mögött évek, évtizedek tapasztalata állt. A forgatás minden egyes napja olyan volt, mintha iskolában lettem volna, nagyon sokat tanultam tőlük. Nem találkoztam olyannal, aki ne fogadott volna el. Nagyon szerencsés vagyok.

Hogyan állna helyt Elena Sanchez egy Éhezők Viadala-stílusú eseményen?
Minden azon múlik, hogy az ember mennyire versengő típus. De vigyázat! Tudok falra mászni, fáról-fára ugrálni, és alapvetően optimista típus vagyok. És sokat dolgoztam már a Ninja-képességeimen.
Forrás: DesdeHollywood

Aki pedig ezekre a ninja-trükkökre, vagyis Elena Sanchez kaszkadőr munkáira és edzésfelvételeire kíváncsi, az az ugrás után egy klasszul összevágott videót nézhet meg. Vagány a csaj. Kár, hogy nem fogunk sokat látni belőle a filmben.



2 megjegyzés:

  1. De jó! Örülök, hogy végre róla is hallani. :) Egész másnak képzeltem Ceceliát külsőleg, úgyhogy kíváncsi vagyok, mit hozz ki a karakterből.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szimpatikus lány :)Valahogy így képzeltem Ceceliát ,csak sötétebb hajjal.

    VálaszTörlés