2013. április 16., kedd

Alan Ritchson és Elizabeth Banks a Futótűzről

Alan Ritchson [Gloss] a hétvégi MTV Movie Awardson jelent meg egyébiránt, ahol az MTV News kérdezte a Futótűzről. Ritchson leginkább a forgatási élményeiről mesélt:

Itt arra volt kíváncsi az MTV stábja, hogyan fogadták az Éhezők Viadala "nagy öregjei" az újoncokat, és hogy megtréfálták-e őket is:
- Nem, szerencsére nem tréfáltak meg. - mondja Ritchson. - De nagyon jó volt benne lenni ebben az egészben. Jennifer csillaga ezen produkció által is emelkedik majd... Egyszerűen nagyon klassz volt ott lenni. Nagyon volt a szereplőgárda tagjának lenni, mindenki nagyon nagylelkű és odaadó volt. Különösen Stanley Tucci, akivel együtt dolgozhattam néhány napig és vele kifejezetten jó volt a közös munka. Ez a felhajtást pedig, ami az egész körül van, jó látni. Nekünk vannak a legjobb rajongóink, szóval nagyon hálás vagyok, hogy ennek a részese lehetek.

Van-e olyan jelenet, különösen az arénából, amelyet alig vársz már, hogy láthassanak a rajongók?
- Talán a halál-jelenetem? [nevet] Legforgattunk néhány nagyon klassz jelenetet. Különösen szerettem azokat, amelyek fizikai/akciójelenetek voltak. Hónapokig edzettünk erre az egészre, voltak harcművészeti edzések, én magam tőrspecialistává váltam. Minden Aréna-beli jelenet nagyon jó lesz!
Forrás: MTV

Elizabeth Banks ezzel szemben a Variety cikkében azt erősíti meg, milyen könyvhű lesz a készülő film:

- Nem lesznek nagy meglepetések [a filmben]. Effie-nek nagy szíve van, amely egyre nagyobb lesz a film során is. Hűek maradtunk a könyvhöz. Reméljük, a rajongóknak átjön majd mindez. Mert ez az, amire vágynak. 
- Természetesen sok időt töltöttem a fodrász és sminkes lakókocsikban, és minden nap meg volt az a pillanat, amikor úgy éreztük, hűha! -tette még hozzá a színésznő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése