2013. április 27., szombat

Pletyka: Jennifer Lawrence a Szürke 50 árnyalatának főszerepében??

Miután elég nagy kaliberű hírről van szó, és sok (pletyka)oldalon megjelent, ezért nem szeretnék szó nélkül elmenni a hír mellett, de azért nem is szeretnék senkiben hiú ábrándokat ébreszteni.
 
Bizonyára sokan ismeritek az 50 Árnyalat-sorozatot, amely szintén akkora sikerre tett szert, hogy megfilmesítésének előkészületein dolgoznak. Érdemes tudni, hogy jelen pillanatban még az első rész forgatókönyve sem készült el, nincs kiválasztva rendező sem, tehát komolyabb szereplőválogatásról sem beszélhetünk, mégis az elmúlt napokban több helyen merült fel Jennifer Lawrence neve a női főszerepre.
 
A hírek szerint a Szürke 50 árnyalata filmváltozatának női főszerepére az Oscar-díjas Jennifer Lawrence a legnagyobb favorit.
A HollywoodLife szerint a film procucerei úgy érzik, a Napos oldal főszereplője lenne a legideálisabb választás a 21 éves, főiskolás lány szerepének alakítására.
- Ha a producerek elérik, amit akarnak, JLaw fogja játszani Anastasia Steele szerepét a Szürke 50 árnyalatának filmváltozatában. - olvasható a HollywoodLife cikkében, ahol egy a produkcióhoz közel álló forrásra hivatkoznak.
A forrás azt is tudni véli, hogy a film forgatása 2014. tavaszán kezdődhet Londonban.
 
A GossipCop is lehozza a hírt, ők azonban tovább mentek, és Jennifer Lawrence-hez közel álló forrásokra hivatkozva azt írták, nincs semmi valóságtartalma a HollywoodLife cikkének.
 
Ami azt illeti, a Futótűz szereplőválogatásának kapcsán is olvashattunk mindenféle közeli forrásokra hivatkozó exkluzív híreket, amelyek később hamisnak bizonyultak. Azt, hogy a hírnek valóban semmi valóság alapja sincs, számomra csak megerősíti az a tény, hogy a HollywoodLife cikke már megerősített tényként kezeli, hogy a film főszerepét Alex Pettyfer alakítja majd, és hogy a film rendezője Gus Van Sant. Ebből annyi igaz, hogy az említett rendező egy tesztfelvételt készített Alex Pettyferrel a témában, de egyikük sincs leszerződve a produkcióhoz.
 
Akit érdekel a téma további alakulása, és az 50 Árnyalat trilógiával kapcsolatos hírek, azok mindent megtalálnak a Beautiful Shades blogon (belépés csak nagykorúaknak!), én viszont csak akkor megyek bele majd jobban a témába, ha valóban hivatalos és megerősített lesz a tény.
 
Ami miatt személy szerint én felkaptam a fejem, az az, hogy Jennifer Lawrence-t én tökre alkalmasnak találnám a szerepre (mondjuk sokkal inkább, mint Katniss-ére), hiszen itt a kora jobban stimmel, azt pedig már jól bizonyította Jen, hogy mindenféle szerepben megállja a helyét.
Más kérdés persze, hogy két olyan hatalmas franchise, mint az Éhezők Viadala és az X-Men sorozat mellett Jennifer be tud illetve be akar-e vállalni egy ilyen kaliberű harmadikat (ha egyáltalán valóban komolyan felmerül a neve). Ami a forgatási időpontokat illeti, úgy tudjuk, 2013. szeptemberétől 2014. májusáig a Kiválasztott két része forog, tehát addig semmi komolyabbat nem tud betervezni.
 
Azért én még megkérdezném, Ti mit gondoltok, szívesen látnátok-e Jent ebben a szerepkörben?

11 megjegyzés:

  1. Hmm, nekem eddig nem jutott eszembe, de most a cikket olvasva én szívesen látnám a filmben. Zsuzsi

    VálaszTörlés
  2. Én nem szeretném Jen-t Ana-ként látni. Inkább valaki olyat, aki nem annyira felkapott. De biztos új arcokat fognak választani ehhez a szériához. Jen túl népszerű, és a sok filmes munkája mellett szerintem biztos nem tudna belevágni egy újabb projektbe.

    VálaszTörlés
  3. Röviden, tömören: NEM!
    Mivel nem szeretem a trilógiát, így evidens, hogy a kedvenceimet nem szeretném látni ebben a szériában, de ez csak az én szubjektív véleményen. Igaz, hogy Jen simán megbirkózna a feladattal ismerve a képességeit. Én azonban akkor sem szeretném... Meg amúgy sem férne bele az idejébe szerintem. Ha tényleg elvállalná, akkor le kellene mondania vagy az X-Menről, vagy a THG-ról.
    Egyébként pedig, valószínűnek tartom, hogy itt is kevésbé vagy egyáltalán nem ismert színészekkel dolgoznak majd, ami meghozza nekik a sikert, legalábbis remélem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is körülbelül ez fogalmazódott meg a fejemben.Nem vagyok oda a trilógiáért ,és valahogy nem látnám benne szívesen Jen-t.
      Tuti ,hogy simán megbirkózna vele ,meg ,hogyha annyira kell nekik akkor biztos ,hogy kitalálnak valamit arra ,hogy beleférjen az idejébe.
      Jobban örülnék egy ismeretlen ,vagy kevésbé ismert színésznőnek.

      Törlés
    2. Nah, Ági, legalább tudom, hogy nem én vagyok Te. :D
      Kivételesen valamiben nem egyezik a véleményünk.

      De amúgymeg valószínűleg úgyis az lesz, amit írsz, hogy egy ismeretlenebb, fiatal színésznőt bíznak meg...

      Törlés
    3. Ági teljesen egyetértek. Simán eljátszaná, de nekem mégse passzol valami miatt, és nemcsak azért, mert nem szeretem a trilógiát. Meg hát már annyi név felmerült, fél Hollywood. Tavaly Emma Watson volt még a tuti befutó.

      Törlés
    4. Na, Ancsi végre megnyugodtam én is :P :D

      Petra: Emma Watson-t én is hallotam... hát... nem vagyok HP fan, viszont az Egy különc srác feljegyzései filmet láttam és azok alapján talán eltudná játszani. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy ajánljam a filmet, egyszerűen issssteniiii :) (Pláne, hogy a Summit készítette és az OST-t Alexandra Patsavas állította össze, és az enyhe kifejezés, hogy mennyire imádom :)) A könyvet még sajnos nem olvastam, de el akarom majd.

      Törlés
    5. Én is láttam és is nagyon-nagyon bírtam, a zenével együtt persze Alexandra Patsavas zeneválasztásait már az Alkonytnál is imádtam :D a könyvre pedig már pályázom:)

      Törlés
    6. Tegnap megnéztem a filmet. Azt hittem, valami könnyed kis vígjáték lesz, erre tiszta melankolkius lett a hangulatom a végére. xD
      Egyébként tetszett, meg tényleg jó zenék voltak benne.

      Törlés
  4. Csak azt ne! Én nagyon nem örülnék neki, ha Jen játszaná el Anastasia szerepét (bár kétségkívül eltudná játszani) mert - ahogy előttem már írtátok - valamelyik szerepről le kéne mondania, másrészt meg nem tudnám őt elképzelni. És mivel Jen már eléggé nagy hírnévre tett szert, sokkal valószínűbb, hogy egy alig ismert lányt választanak majd

    VálaszTörlés
  5. Bár nem tudok sokat a trilógiáról, nekem nem tetsző dogokat hallottam róla, úgyhogy az én válaszom, nem.

    VálaszTörlés