2013. április 13., szombat

Pletyka: Levetítenek egy jelenetet a Futótűzből a Cannes-i Filmfesztiválon

A Cannes-i Filmfesztiválra készülődvén lassacskán egyre több részletet tudhatnak meg az érdeklődők a fesztivál részleteivel kapcsolatban. A Showbiz411 újság egyik szerkesztője úgy tudja, a fesztiválon levetítenek majd egy exkluzív részletet a Futótűzből is. Íme az erre vonatkozó részlet:
Elárulhatom Nektek azt az exkluzív információt, miszerint valamilyen felvételt vetítenek majd le az Éhezők Viadala második fejezetéből, amelynek címe Futótűz, egy bemutató során. Ez megfelelő alkalom lenne arra, hogy bevonják a Legjobb Színésznő kategória nemrégiben megkoronázott királynőjét, Jennifer Lawrence-t a Cannes-i eseményekbe, színésztársaival, Josh Hutchersonnal, Liam Hemsworth-szel, Stanley Tuccival, Philip Seymour Hoffmannal és Toby Jones-szal egyetemben.
Mint a címben jeleztem, a hír pletyka, ráadásul nincs rá garancia, hogy a Cannes-ban levetített részlet/képi anyag hivatalosan is bemutatásra kerül. Ha többet megtudok a dologról, jelzem még és persze, ha bármilyen formájában elérhető lesz bármilyen képi anyag, arról - legalábbis törekszem rá - nem fogunk lemaradni :)

Ui.: Egyelőre az utolsó still még zárolt formában van, nem kezdték el felfedni. Ha bármi történik azzal kapcsolatban, azt is hozom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése