2013. április 15., hétfő

A Futótűz első előzetese !!!



Próbálok rá délután feliratot készíteni, de ígérni nem ígérek semmit...

42 megjegyzés:

  1. Egyelőre keresem a szavakat.
    Nem így képzeltem semmit, de szerintem csodálatos a képi világ :)
    És bár csodálatos és minden másodpercnek örülök, amit kaptunk, de egyetlen pillanatnyi Finnick, Johanna, vagy bármi is nincs az arénából. Nem baj, csak na. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tavalyi teaser trailer-ben meg csak Katniss volt, és Gale hangja. Ebben meg egy csomó minden, úgyhogy én örülök ennek a bő 2 percnek is. :) A hosszabb trailer még csak "ezután" jön, abban már tuti kapunk egy kicsit a többi szereplőből is, és az arénából. :)
      Huh ez a t.trailer meg... Francis Lawrence eddig engem meggyőzött!

      Törlés
  2. Jaj. Szép lett, de ennek ellenére szinte semmit mondó. Semmi aréna? Semmi Peeniss? Én ennél többet vártam. Bár örülök, hogy egyenlőre ennyit is kaptunk.
    De lenne egy kérdésem. A 11. körzetben, amit a trailer-ben is látunk, ott az idős bácsi nem Ruta dalát fütyüli el? Vagy csak én emlékszem rosszul? :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, az ilyenekbe tök felesleges belekötni.
      Sőt, a könyvben Katniss nem is látja, itt meg úgy tuszkolják be őt is.
      Nem az a lényeg, hogy a cselekmény, a történés lényege ne változzon? Hogy most dal, vagy tiszteletadás az olyan tök mindegy véleményem szerint.

      Törlés
    2. Nem piszkálódni akartam én! Csak elgondolkodtam, hogy hogy is volt ez. :)

      Törlés
  3. Tetszik! A ruhák, a zene, a néger emberek, és azért a Gale-csókot díjazzuk, hogy megkaptuk! :)

    VálaszTörlés
  4. Egyszerre imádom és utálom a Lionsgate-t :D
    Gyönyörű. A képi világa sokkal jobban bejön, mint az első résznek. A zene is annyira hatásos alatta. A 11. körzet pedig valami eszméletlen. A ruhák is annyira klasszak (pedig engem az ilyen annyira nem szokott érdekelni.)
    Katniss/Jen. Peeta/Josh.Gale/Liam. IMÁDOM ŐKET!! Nem, még ez is enyhe kifejezés :) Az a csók konkrétan... áááá, nem találom a szavakat :)
    A lázadás is milyen durva már. Meg az elején az öregember, és Gale korbácsolása... uhhh, szerintem ez nagyon könyvhű lesz :)
    Semmi aréna, Finnick és a többi kiválasztott.... na, pont ezért utálom és imádom a Liongate-t :D Lehet, hogy jobb is, hogy még nem láttunk belőlük semmit :)

    VálaszTörlés
  5. Jaj nagyon vártam már hogy kijöjjön, és nem hiába IMÁDOMMM!!!!

    VálaszTörlés
  6. Fenomenalis. Szerintem nagyon jo h az arenat nem raktak bele, igy azok akik nem olvastak a konyveket azoknak lesz.benne egy nagy meglepetes. Nem csak magunkra kell gondolni, hanem azokra is akik nem olvastak. Egyebkent szerintem nagyon jo az egesz elozetes. Mar vagy 5x.megneztem es nem birom abahagyni.jujj de varom mar.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van maximálisan. Meg nem is akarok én mindent egyszerre megkapni. :) Valahogy úgy gondolom én is, mint Ági :)))

      Törlés
  7. Szerintem van valóság alapja annak a videó vetítös cikknek mert ebből a videóból semmit nem tudunk meg az arénáról. :) Ebből arra következtetek,hogy talán majd ott kapunl abbol is valamit.:)
    Amúgy nagyon jó.:))))

    VálaszTörlés
  8. Mostmár tényleg nagyon-nagyon várom! Mondjuk nekem is hiányoznak Finnick meg a többiek, de hát na, valamit mégiscsak várnunk kell még ;)

    VálaszTörlés
  9. Az arénát hiányolom belőle,de úristen nagyon tetszik!!! :D

    VálaszTörlés
  10. Eszméletlen jó lett az előzetes, Jen is jol megfogta Katniss karakterfejlodeset, nagyon tetszettek a jelenetek, mar alig varo kiraly lesz *-*

    VálaszTörlés
  11. Nekem nagyon tetszik az előzetes!
    Amivel viszont én nem vagyok megelégedve, az Katniss és Peeta ruhái. Már az első részben sem tetszettek annyira azok, amiket Cinna és Portia ruháiként adtak rájuk. Én sokkal egyszerűbbnek és elegánsabbnak képzeltem el.
    Ami nagyon tetszett az előzetesben az Snow elnök és Plutarch beszélgetése. Nagyon hátborzongató. Ketten együtt nagyon félelmetes párost alkotnak, bele se merek gondolni, hogy miként fogják Coin és Plutarch kapcsolatát vászonra vinni.

    VálaszTörlés
  12. Oh jaj. Wow. Annyira jól meg van csinálva a 11. körzet, Gale korbácsolása, a csók. Plutarch és Snow: hátborzongató. Katniss ruhái is nagyon bejönnek. És ki ne felejtsem: Prim! Örülök, hogy kaptunk belőle is. :)
    Igen, csalódott vagyok picit, hogy semmi Finnick, Johanna vagy bármi. De nem lepődtem meg. Nem is illettek volna ebbe a trailerbe. :)

    VálaszTörlés
  13. Én mindennel tökéletesen elégedett vagyok. :D Nem ilyennek képzeltem, bevallom, sikerült felülmúlnia a várakozásaimat. Szerintem nagyon ügyesen összerakott kis trailer, olyan feszültség van benne, hogy gyomorgörccsel néztem még másodszor is, és ez jó, mert valahol Katniss meg Peeta is kb. így érezhették magukat a Győzelmi Körúton. A látványvilág szerintem pazar, és az aláfestő zene is jól sikerült. Egy picit én is hiányolom Finnicket meg az Arénát, de tényleg gondolni kell azokra, akik nem olvasták a könyvet, és egy jó trailernek nem jellemzője, hogy elárulja a cselekmény legnagyobb poénját (bár erősen utaltak rá, de no, azért ennyi még belefért). :D Plutarch meg Snow elnök úgy trónol a káoszon, mint a Sátán meg a gonosz kis ördögfiókája, és ez nagyon jól áll nekik. Ja igen és Prim! Hogy az ő jelenete milyen jó, arra szavakat nem találok!

    Ha a film is azt hozza, mint a trailer, akkor az elégedettnél is elégedettebb leszek.

    VálaszTörlés
  14. Nekem is nagyon tetszik az elozetes, de ne legyunk telhetetlenek. Het honap vn hatra a bemutatoig, addig meg lesz ket-harom elozetes biztosan, azokba is kell hagyni valamit. Amiert nekem nagyon tetszett Gary Ross munkaja, mert o ugy abrazolta, hogy Rue halala inditotta el magat a Kapitolium elleni lazadast, a konyvben ez nem volt ennyire kihangsulyozva. Nagyon varom a bemutatot!

    VálaszTörlés
  15. Kifejezetten örülök, hogy még semmit nem kaptunk az Arénából, jó lenne ha meglepetés lenne pár dolog, a szereplők hangja, mimikája és az összes többi. Ez most így pont jó, felvezeti a feszültséget és a levegőben levő, későbbi dolgokat. Gale/Katniss csók annyira nem vág földhöz, sosem nekik drukkoltam :) Illetve még örülök is talán, hogy a Katniss/Peeta érzelmi kavart sem mutatták most, bármennyire is szeretem az olyan részeket is. Ez most olyan komolyabb, nehezebb filmnek ígérkezik a bemutató alapján és ennek nagyon örülök!

    VálaszTörlés
  16. na vééégre :D hát ez..ez fantasztikus.. nocomment.. így tökéletes.. :) ♥ mostmár bizakodóbb vagyok, mert van esély rá, hogy jobb lesz, mint az első film :D

    VálaszTörlés
  17. Hát abszolút nem ilyenre számítottam, de ez ez valami eszméletlen! A zene, a jelentek mindeeen. Imádom. :D
    Egyébként attól, hogy az előzetesben nem mutatták, a filmben még énekelhet az öregember.
    Remélem, hogy innentől kezdve rámennek kicsit a Viadalra is, mert eddig a Győzelmi Körutat, meg a lázadásos részt reklámozták igazán. Nyilván ne mutassanak túl sokat, de a legközelebbi előzetesben remélem benne lesz Finnick, Johanna, meg a többiek.
    Na mindegy, nem elégedetlenkedem, mert ez az előzetes király volt. :D

    VálaszTörlés
  18. egyetértek az előttem kommentelőkkel :)
    egyszerűen imádom már rengetegszer láttam ma,én hiányolom belőle Finnt nagyon,de msot hogy olvastam a többi kommentet igazat adok h ide tényleg nem illettek volna annyira szoval tökéletesen elégedett vagyok vele :D

    VálaszTörlés
  19. Áááá...nagyon-nagyon jó.:) Ébren maradtam, hogy megnézzem, de így, hogy már nem kótyagos a fejem nem térek észhez. Jók voltak a Snow-Seneca jelenetek, de itt Sutherland és PSH...úristen, annyira mocskos, szemét gonoszok. Imádom. Nagyon jó a hangulat, érezni, hogy Katnissre mekkora nyomás nehezedik, a lázadás komolysága. Ez alapján nagyon jó munkát végzett Francis Lawrence.
    Amúgy én még arra tudok gondolni, hogy lesz még egy nagy trailer, amiben meg már kifejezetten a Nagy Mészárlásra koncentrálnak. A könyvben is elkülöníthető két rész: a 74. viadal következményei és a megtorlás a Mészárlással. Lhet ez a trailerben is meg lesz csinálva.
    P.S a trailer elérte egy pillanatra, hogy Gale-nek drukkoljak teljes szívvel :D

    VálaszTörlés
  20. Én az előző filmből Sutherland aljasságát és zsenialitását hiányoltam.
    Ott csak egy bájos bácsi, a kiskertjében. Ráadásul nekem az a film végén Katniss-szel való összenézés se jött át. Itt viszont tényleg aljas. És Plutarch - tudván, hogy mik a hátsó szándékai, hát különösen.
    Jó ez a kis beszélgetős kerete az előzetesnek.

    Nekem most Katniss maradt túl Jenniferes, de ez van. :/
    Francis Lawrence pedig egy ISTEN. Az eddigiek alapján mindenképp! :)
    Én pedig Gale-lel bárhová elmennék. Akármilyen erdőbe, de bármi :)
    Ja, és az új Főbékeőr is királyság lett. Jó lesz ez :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért Snow a film legvégén azzal a nézéssel, meg a kartartással, meg a szerencséjével, hogy olyan király zene ment neki a háttérben (xD) tudta hozni az aljas szintet, ha nem is pótolta vele az egész filmet (mert egyébként igazat írtál), előkészítette a Futótűzre a terepet. :D
      És ahsahdshkashkl be vagyok zsongva. XD

      Törlés
    2. Gale (Liam) annyira cuki, hogy az valami hihetetlen.. Persze Peeta-fan vagyok továbbra is,de ezt be kell ismerni *-*

      Törlés
    3. Szerintem nyugodtan lehet szeretni mindkettőt is ;)
      Én is Gale (Liam) fan vagyok, mégis egyre jobban kedvelem Pettát (és Josh-t) is :)

      Törlés
    4. Sutherland amúgy bebizonyította, hogy érti, miről szól a szerepe, szóval szerintem bőven lesz még az aljasnál is aljasabb. :D Ebben a filmben lesz lehetősége, úgy tűnik.

      Törlés
  21. Ancsi, azt esetleg meg tudnád mondani, hogy az Éhezők Viadalának az előzetese után mennyi idővel jelent meg az előzetes zenéje? Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy hónap kb.
      Az első hosszú előzetes 2011. november 14., a zenéje (itt nálam) december 17-én volt. De most azt nem nyomoztam ki, mikor került fel YT-ra.
      Nézd vissza: a trailer címkére kattintva megtalálod :)

      Törlés
    2. Köszönöm! :)

      Törlés
  22. Ez hihetetlen jó lett! Egyszerűen nem találok szavakat.:D Francis L. messze felülmúlja Rosst. Szép munkát végzett, pedig nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Szerintem ez a film sokkal izgibb lesz, mint az első. Bár egy kis Finnickre én is kíváncsi lettem volna.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én amúgy azt gondolom továbbra is, hogy teljesen jó volt az Éhezők Viadala képi megvalósítása is, úgyhogy nekem a F. L. nem is felülmúlja, de méltó örököse Gary Rossnak.
      Amúgy nekem picit sötét a film képvilága, de remélem, az Arénánál ez majd nem mondható el :)

      Törlés
  23. "There she is! Katniss Everdeen THE GIRL ON FIRE!!!"
    a korbácsolásnál amikor ráfogják a fegyvert és csak annyit mond rá hogy...
    -Csak nyugodtan...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak idézte a számára legtetszetősebb pillanatokat. :P

      Törlés
  24. Vajon a korbácsolós jelenet benne lesz? Mivel az előzetesbe csak megütik, a könyvbe viszont ütés helyett rácsapnak a korbáccsal, vagy még korbáccsal is rácsaphatnak? Szerintem rossz lenne kihagyni belőle, gale "megmentése" nem lenne annyira jó már. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, Neked is csak azt tudom írni, mint fentebb. Szerintem rohadtul irreleváns, én azt gondolom - az előzetes alapján - hogy "csak" megütik, de ki tudja...

      Törlés
    2. Szerintem is csak ütés lesz. Azért biztos könnyebb kivitelezni egy hát korbácsolását, mint egy arcét...az baromi veszélyes, még úgy is, ha csak valami megjátszott dolog lenne.

      Törlés