2012. augusztus 27., hétfő

Sam Claflin is úton van... Atlantába

Ha az ember Sam Claflin Twitterét követi, észreveheti, hogy Sam sokat üzenget családtagjainak. Ma ketten  is közülük - édesanyja, Sue és édesapja, Mark - azt kívánták, hogy Sam biztonségban odaérjen ... valahova, repülővel.

Nem lehet biztosan tudni, hogy vajon Atlantába utazott-e (ahol, mint tudjuk, Josh Hutcherson és társnője Jennifer Lawrence is ott vannak már - csak Jenről csak paparazzi képek voltak, azt meg ugye nem szokásom berakni), vagy esetleg Franciaországba, az Overdrive forgatására. [Ha emlékeztek, egy korábbi cikkben volt utalás egy másik filmre, amellyel időpont egyeztetésre volt szükség]

A TheHob rajongói oldala úgy okoskodik, hogy esélyes, hogy a Futótűzre utazott Sam Atlantába, mert a hétvégén Sam édesapja Atlantával kapcsolatban írt valamit a Twitteren, bár abban időpontmegjelelölés nem volt. Sam tehát akkor utazhatott Atlantába, ha az Overdrive forgatását eltolták miatta. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy a Kapitóliumi jeleneteket csak októbertől forgatják, mert Stanley Tucci pedig azt mondta, ő akkortól forgat. De mi másért utazhatott volna akkor már most Sam Atlantába, mint a Kiválasztottak interjúja? Talán a Kiképzőközpontos és a 4. körzetben játszódó jeleneteket forgatnák előbb? Mert egyébként Finnick alapvetően az Arénás jelenetekben látható, amelyeket csak a forgatási időszak legvégén, ősz végén, télen forgatnak Hawaii-on. 

Ma reggel Sam egyébként a következő kis üzenetet írta:
"És itt az 1000. tweet, és az új periódusa életemnek. Egy jó periódus. Egy olyan periódus, amelyet nagyon izgatottan várok."

És végül Samnek egy másik rokona elszólta magát, és jó utat kívánt Samnek Atlantába!

De annyira tetszik a fenti levezetés, hogy nem akarom törölni. :)) Annyit azért hozzátennék, hogy valószínűleg forgatás előtt lehetnek próbák, sminkpróbák, ésatöbbi, végülis nem logikátlan, hogy Sam is elutazzon. Az viszont igen, hogy megint nem nagyon csordogálnak az új szereplők, pedig bőven lenne kit bejelenteni, sőt, én a táblázaton kívül is várnék pár nevet (Darius, Romulus Thread, Bonnie, Twill, Maysilee alakítóit...)

1 megjegyzés: