2012. augusztus 3., péntek

Liam Hemsworth Men's Health interjú

Az USA Today hozott le egy ilyen cikket, de nekem ez még mindig inkább összefoglalónak tűnik, mint teljes interjúnak, de azért ez is bőven több, mint a semmi :)

A függőségek nem feltétlenül csak droghoz és alkoholhoz kötődhetnek, ahogyan azt az Éhezők Viadala színésze, Liam Hemsworth is tanúsíthatja. A szeptemberi Men's Health magazinban a táplálkozásról, menyasszonyáról, Miley Cyrus-ról, a divatról beszél és arról, mit érzett, amikor Jean-Claude Van Damme váratlanul mellbe rúgta a Feláldozhatók 2. forgatásán.



Cyrusról: "Rendkívül erős, intelligens és segítőkész ember."

A vörös szőnyegen való megjelenéseiről: "Szeretem a személyre szabott öltönyöket. És általában ragaszkodom a szürkéhez, a fehérhez és a feketéhez."

Mit gondol Cyrus az ő öltönyös megjelenéséről: "Minden nőnek tetszenek az öltönyös férfiak. És hogy őszinte legyek, szeretem is, ahogyan végigmérnek."

A Feláldozhatók 2. sztárparádéjáról: "Nem volt olyan tesztoszteron-harc vagy egocentrizmus a forgatáson, amire az ember számítana. Mindenki vagány volt és profi."

Arról a pillanatról, amikor Jean-Claude Van Damme váratlanul mellberúgta a Feláldozhatók 2. forgatásán: "Egyfajta ajándék volt tőle, mégha furcsa módon is. Megtiszteltetésnek éreztem, hogy belém rúgott."



Egy haditengerész által vezetett fárasztó edzésekről és az azt követő paleolit diétáról, amellyel az Éhezők Viadalának forgatására készült: "A karakterem legtöbbször éhezik, és én ezt mind érzelmileg, mind fizikailag érzékeltetni szerettem volna."

Az Éhezők Viadalát megelőző edzésekről: "A szó szoros értelmében legalább fél órát várnom kellett, mielőtt kocsiba bírtam volna ülni, feküdtem a padlón, amíg újra rendesen tudtam lélegezni."

Hogyan változtatott étrendjén az Éhezők Viadalára való felkészülés során: "Kemény volt, mert nagy kajás vagyok. Ha van szenvedélyem az életben, akkor az az evés."

Alkalmankénti mértéktelen Krispy Kreme habzsolásáról: "Az embernek vennie kell, mondjuk 24 darabot, és meg kell ennie mindet! Elvesztem a fejem, az őrületbe kerget a Krispy-láz!"

Bátyjairól, Luke-ról és Chris-ről: "Régebben bátyáim levetett ruháit hordtam, amelyek nagyok voltak rám."


Kamaszkori hajviseletéről: "Afro frizurám volt, mint Will Farrell-nek a Semi-Pro-ban. Kiszívta a nap világosra. Magas volt és béna. Nem volt jó."

Barátairól: "Otthoni barátaim kilencven százaléka vízvezeték szerelő, villanyszerelő, építkezésen dolgozik vagy tájrendezéssel foglalkozik. Apáink a kereskedelemben dolgoznak."

A halállal való szembeszállásáról a szörfözés során: "Rettegés a haláltól? Az a buli része. Amikor meglovagolja az ember a nagy hullámokat, csak úgy árad szét benne az adrenalin. Korábban láttam cápákat is. Az ember akkor esik a legnagyobbat, amikor nem számít rá."

Az ökölvívásról, jelenleg űzött sportjáról: "Szeretek konditerembe járni, izzadni, rohangálni fel-alá, érezni, amint dübörög a szívem. Szeretem a bokszolás fizikai oldalát - klassz dolog 20 percen át püfölni egy bokszzsákot - ugyanakkor szeretem mentálisan is erősnek érezni magam, amikor bokszolok, jól érzem magam a bőrömben."
Forrás: USA Today

1 megjegyzés:

  1. Hm, mi az istenért áll neki ilyen jól ez az öltöny? :D (amúgy komolyan, eddig nem érdekelt különösebben, de így öltönyben... na :D ) Amúgy megnézném afro frizurával :D

    VálaszTörlés