2012. augusztus 3., péntek

A Deadline Sam Claflinről és Finnick szerepéről

Na, tegnap remekül átsuhantam efölött a cikk fölött, első ránézésre úgy tűnt, csak a szokásos Sam-lesz-Finnick szöveg, de nem. Talán kicsi választ találunk benne azzal kapcsolatban, hogy ha két hete szállnak a hírek, miért nincs még bejelentés. Sőt két olyan jelöltről is értesülünk, akikről eddig nem is tudtunk. Íme tehát a cikk(részlet):

A Lionsgate bejelentette, hogy végleges, hogy Lynn Cohen alakítja Mags szerepét az Éhezők Viadala: Futótűz című filmben. Mindeközben izgalmas kulisszák mögötti csata dúlt Finnick hőn áhított szerepéért.
Sam Claflin volt a kiszemelt, ám időpont egyeztetési problémák merültek fel egy másik stúdió által gyártott filmjével kapcsolatban. Az Abraham Lincoln, a vámpírvadász főszereplője Ben Walker és Tyler Hoechlin szintén versenyben voltak a szerepért, de úgy tűnik, a dolgok végre tisztázódtak Claflin számára és ő fogja játszani a szerepet. Claflint korábban a Hófehér és a Vadászban illetve a Karib tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmekben láthattuk. 
Forrás: Deadline

Mondjuk ez már egyre konkrétabb. Nem meghallgatták, felajánlották neki, hanem ő fogja játszani a szerepet. Meglátjuk. Lepődtünk már meg. Nem olyan rég Mags szerepét kapta meg teljesen más, mint akiket pletykaszinten hallottunk.

2 megjegyzés:

  1. Ben Walker enyhén szólva nevetséges lenne Finnickként...:D De tényleg...Tyler Hoechlint meg szeretem, de NE.
    Egyre biztosabb, h Sam a befutó(aminek én személy szerint örülnék). De aztán lehet meglepnek minket egy totálisan új névvel. :P

    VálaszTörlés
  2. Hát, kíváncsi vagyok, mikor lesz extrán hivatalos már. Egy ideje nagyon rebesgetik, de ezelőtt is volt már ilyen...

    VálaszTörlés