2012. augusztus 2., csütörtök

Josh újra szőke

Bár nekem ez nem annyira téma, de talán annak a jele, hogy valóban zajlanak valamiféle előkészületek. Ha emlékeztek rá, korábban hoztam egy cikket, amely leírja, az Éhezők Viadala forgatása előtt miképpen kísérleteztek, mire eltalálták a filmben is látott homokszőke színt. Nos, a képek tanúsága szerint jelenleg a kísérleti fázis elején vagyunk. Ez nagyon rikít, de ezt nyilván az is sejti, akinek kell.


10 megjegyzés:

  1. Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, hogy buzis szőke lett a haja:D Remélem megtalálják ugyanazt a hajszínt mint az előző filmben is, mert szerintem az pontosan megfelelő volt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor lehet, hogy én is gonosz vagyok, mert pont így gondolom :D

      Törlés
    2. Csatlakozom a gonoszok sorához.:D
      Olyan kis pici az első képen. *.* Olyan cuki ez a srác amúgy, csak legyen normál hajszíne.:D:D

      Törlés
    3. én sokáig nem csíptem Josht, de a THG-ben megkedveltem szal csak azért nem írtam le én is, h eléggé ... öhöm... nos igen... osztom az előttem felszólalók véleményét!!! XDXDXD ha kísérletezésről van, akk nagyon remélem én is h megtalálják a rendes szőkét mert nem akarnám így látni a CF-ben!! XD meg kissé fura lenne új hajszínnel! XD na mind1... :D attól még THG 4 EVER! :)

      Törlés
    4. nekem is szúrja a szemem, h ez olyan.. meg kicsit természet ellenes.. de csak nem hagyják ilyenre..

      Törlés
    5. Biztos nem hagyjàk így, ha de mègis elrontjàk a kedvencem, nem leszek boldog.

      Törlés
  2. felsikítottam... DURVA XD szerintem ez csak vicc, túl profik ilyen hibához....jááááááá vissza akarom kapni a peeta hajszínt!!!!!! (barnán jobb, de a homokszőke is jó.. NADEEZ! )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi, vissza fogod. Nem vagyok nagy szakember, de valami rémlik arról, hogy nem lehet tökéletes eredményt produkálni egy első hajfestéskor. Többedjére össze fog majd jönni.
      Ez nekem sem tetszik, de biztos nem ilyen hajjal lesz Peeta. A forgatás amúgy még több, mint egy hónap. Addig hadd kísérletezgessenek :)

      Törlés