2012. augusztus 9., csütörtök

Hivatalos: Gloss szerepében Alan Ritchson


A Lionsgate és az Éhezők Viadala: Futótűz című film gyártói örömmel jelentik be, hogy Alan Ritchson-t választották, hogy eljátssza Gloss szerepét Suzanne Collins nagy sikerű regényének filmadaptációjában. Az 1. körzetből származó egykori Hivatásos Kiválasztott és nővére/húga(?), Cashmere szintén részt vesznek a Nagy Mészárláson.

Ritchson legutóbb a CBS vígjáték sorozatának, a Super Fun Night pilot részében, illetve a Blue Montain State sorozatban is, amely a Spike TV-n ment három évadon keresztül. 

Csöndben megjegyzem, Ritchson neve nem teljesen ismeretlen számunkra, ugyanis meghallgatták Finnick szerepére is. Azt nem kapta meg, de talán klassz Gloss lesz!

Na, mit gondoltok?? :)
Íme ezúttal is pár gondolat Gloss-ról, a könyvben:

"Én pedig próbálom az emlékezetembe vésni a többi kiválasztottat, de csakúgy, mint tavaly, ezúttal is csak néhányat sikerül megjegyeznem. Például a testvérpárt az Első Körzetből, amelynek tagjai két egymást követő évben győztek a Viadalon, amikor én még kislány voltam."
[...]
"Cashmere és Gloss – a testvérpár az Első Körzetből – odahívnak magukhoz, és függőágyat készítünk. Udvariasan, de kimérten viselkednek...,"
[...]
"De azért így is marad elég győztes, aki elég okos, és van mersze harcba szállni... Gloss felidézi, mennyi kedvességet és szeretetet kaptak a nővérével a Kapitólium lakóitól."
[...]
"Miközben megfordulok, már fel is húzom az íjamat, és megpillantom a csuromvizes Glosst, ahogy a földre dobja az átvágott torkú Wiresst.... A nyílvesszőm hegye mélyen belefúródik Gloss jobb halántékába,..."

5 megjegyzés:

  1. Elsőnek a képet láttam meg és, azt hittem, hogy megvan Finnick :D De aztán elolvastam a címet is. Tegnap írom itt, hogy napi 1 bejelentés jöhet, erre tessék :D Szóval kedves Lionsgate holnap jöhetne a várva-várt Finnick bejelentés is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, Finnick-jelölt volt ám! És Finnickebb is, mint Sam, de mindegy. Várjunk még.

      De ha a logikát próbáljuk követni (aminek nem biztos, hogy van értelme, mert Johanna és Mags után sem Finnicket jelentették be), akkor holnap Cashmere-re tippelnék. Kedd-szerdán ugyanis bejelentették a 2. körzet 2 Kiválasztottját alakító színészt, Gloss pedig az 1. körzet egyike. Szép volna holnap egy Cashmere-rel zárni a hetet..

      Viszont Ritchson elég "szépfiú" ahhoz, hogy Gloss legyen. Jó lesz, maradhat! ;)

      Törlés
  2. Szerintem inkább Gloss mint Finnick :) De ha már választanom kellene közte és Claflin között, biztos, hogy Ritchsont választanám :))

    VálaszTörlés
  3. Én is! És ha már a "logikáról"van szó,szerintem is Cashmere lesz a következő,utána Blight,Chaff(…),és csak utána jönnek a főbb szereplők,Finnick és Beetee...Úgyhogy szerintem mrg várnunk kell egy kicsit... :((

    VálaszTörlés