2012. augusztus 2., csütörtök

Kauai helyett Oahu-n forog a Futótűz?

Miután múlt héten a Lionsgate cáfolta a Kauai-ról szóló értesüléseket, új helyszín merült fel a Nagy Mészárlás forgatási helyszíneként, egy másik Hawaii sziget: Oahu. A Tim Ryan's Reel Hawaii így fogalmaz:

Miután megnézték Kauai-t, Maui-t, Hawaii island-et és Oahu-t, az Éhezők Viadala: Futótűz gyártói Oahu szigetét választották a november végén kezdődő, 4-5 hétig tartó forgatás helyszíneként. Ha az előkészületeket is hozzávesszük, a forgatás épp a karácsonyi szünet előtt fog véget érni a szigeten. A forrásaink szerint a film költségvetése meghaladja a 100 millió dollárt.
Randy Spangler Hawaii területi menedzser a film producereivel együtt járta be a lehetséges helyszíneket júniusban és júliusban. A Futótűz című filmet, az Éhezők Viadala sorozat második kötetének filmváltozatát Hawaii-on kívül Atlantában, Georgia államban és Los Angelesben forgatják.

És íme néhány kép Oahu szigetéről:





Egyébiránt Russ Bowen is aktívkodott Twitterén (a forgatási helyszínnel kapcsolatos infók nagy része ettől az Asheville-i újságírótól származik), aki azt írja még, hogy

  • A Nagy Mészárlás előkészületei már zajlanak a Hawaii szigeteken. 
  • a 12. körzet egyes területeit (Perem, Zug, Törvényszék) Atlantában (Georgia) építik fel újra
  • Alapvetően a magas adók miatt költözött a film forgatása Georgiába, mert Észak-Karolinában valami egymillió dolláros adót kellett volna fizetniük, ami Georgiában nincs,
  • vagyis most már végleges, hogy egyetlen felvételért sem tér vissza a stáb Észak-Karolinába,
  • viszont még mindig nem adja fel az Észak Karolinai Filmszövetség: A Kiválasztott 1-2. forgatására újra megpróbálják visszacsábítani a Lionsgate-et.

1 megjegyzés:

  1. Na végre valami hír:D Amúgy írták h 100 millió dollárból csinálják a filmet? Az elsőt mennyiből csinálták, tudja valaki? Mert nekem sokkal kevesebb rémlik.

    VálaszTörlés