2012. augusztus 24., péntek

Miért lesz Sam Claflin tökéletes Finnick?

Bár minden csoda három napig tart, ezen még nem vagyunk túl, úgyhogy jöjjön egy újabb Sam Claflin cikk. Miután sokan kételkednek/kételkedünk a választás helyességébe, az E!Online megpróbál meggyőzni minket arról, hogy nem döntött rosszul a Lionsgate stábja:

Kezdjük a külsőségekkel. Claflinnek zöld szeme van. Komolyan. Nem kék, nem szürke. Zöld. A rajongók nagyon kiakadtak, amiért Jennifer Lawrence haja nem volt barna, most azonban ők is elégedettek lehetnek Claflin szemszínével, hiszen Finnick Odair szemei is zöldek. Láttam. Tényleg azok.
Akinek mindez még nem lenne elég, íme néhány további tény, amely meggyőzhet a srác választásának helyességéről:
  • Claflin gyerekkora felkészítette őt a véres Arénára. -  Gyerekkoromban szüleim megvették nekem ezt a 'Twisted Tales'-t  [Nem találok magyar címet, de vmi olyasmi lehet, hogy 'Csavaros mesék' vagy 'Tündérmesék másképp'], ez volt az összes mese, ami megfordult a kezükben. A Hamupipőke végén például a herceg rájön, hogy a lány nem hercegnő, úgyhogy levágja a lány fejét. 
  • Azt mondja, kamasz éveit "a környék legkeményebb iskolájában" töltötte. És ugyanúgy, ahogyan a könyvek szerint elég "visszafogott humora" van, úgy Claflin is elég gyakorlatias ilyen szempontból. Amikor tavaly interjút készítettem vele, szerényen magyarázta: - Én a ranglétra alján kezdtem. Norwichból származom. Úgy tűnik, sok ember nem is ismeri. Ettől egy kicsit kirekesztve érzem magam. Tudod, keletre van.
  • A könyv rajongói azzal is tisztában vannak, hogy Finnicknek van egy igaz szerelme, Annie Cresta. Claflinnek is van egy olyan nő az életében, akiért megőrül: a a vőlegénye a 26 éves brit színésznőnek, Laura Haddock-nak, aki az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló-ban tűnt fel. "Vissza Londonba, és újra együtt @laurajhaddock-kal", írta Twitterén néhány napja egy dél-afrikai utazás után. 
  • És igen, akárcsak a Hivatásos Kiválasztottnak, Odairnek, neki is van mentora. - Johnny Depptől kaptam a legjobb tanácsokat. -, mondta Claflin miután együtt szerepeltek a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben: - Azt mondta, "Két lábbal állj a földön. Ne szállj el. Sose feledd, honnan indultál." 
  • És végül, a kölyök tudja, mi az a fájdalom. Nem akarom elárulni, mi történik Finnick-kel Suzanne Collins sorozatában, de Claflin tudja, milyen az, amikor ki kell szállnia valamiből. Mielőtt ugyanis színész lett volna, profi focistának készült, de egy bokatörés keresztülhúzta számításait. Ez veszteség ugyan a norwichi focicsapatnak, de az Éhezők Viadala rajongóknak még kapóra jöhet.
Forrás: E!Online


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése