2012. augusztus 7., kedd

DVD Extra: Így készültek az Éhezők Viadala felvonulási jelmezei

Ha az elmúlt hónapokat azzal töltötted, hogy azon agyaltál, hogyan öltözhetnél fel Halloween-re "Lángra Lobbant Lány"-nak, akkor a következő videoklip az Éhezők Viadala DVD/BR extráiból segítségedre lehet. Igazolván, hogy egy kasszasiker filmben nincs olyan, hogy jelentéktelen részlet, Gary Ross rendező és a vizuális effektekért felelős Sheena Duggal arról mesélnek, hogyan alkották meg Katniss és Peeta emlékezetes lángra lobbant ruháját. A folyamatnak nyilvánvalóan többször nekifutottak, hosszú órákig vitatkoztak rajta, és még Josh Hutchersont is lemeztelenítették és megkopasztották digitálisan, hogy a hatás a legoptimálisabb legyen. A Vulture videójában mindebből ízelítőt kapunk, csak sajnos ezúttal sem beágyazható a videó, így katt a képre vagy a linkre, hogy megnézhessétek az alig több, mint egy perces anyagot.

UPDATE: Közben felkerült a videó YT-ra, igaz brazil társaink jóvoltából és spanyol felirattal, de azért azt nem bánjuk annyira :)


Ami pedig a mi DVD-nket illeti, felvettem a kapcsolatot a forgalmazóval, aminek képviselője tegnapi kérdésemre még 1-2 hét türelmet kért, hogy pontos megjelenési dátumot tudjon mondani, de előreláthatólag szeptemberre számíthatunk!

Viszont míg várunk a DVD-re, még egy kis ízelítőt tudok mutatni, egy képernyőképet a DVD menüjéből:


1 megjegyzés: