2012. augusztus 6., hétfő

Patrick St. Esprit játszhatja Romulus Thread szerepét?

A Variety cikke szerint Francis Lawrence rendező a Kemény motorosok színészét, Patrick St. Esprit-et nézte ki az Éhezők Viadala: Futótűz című filmben Romulus Thread szerepére. A Lionsgate nem kommentálta az értesülést.

A Suzanne Collins népszerű regényének filmadaptációjának folytatásában Katniss és Peeta Mellark Győzelmi Körútra indulnak Panem körzeteibe, amely során Katniss érzékeli jeleit egy kirobbanni készülő forradalom, miközben Snow elnök a 75. Éhezők Viadalát készíti elő. 
Hogy a Kapitólium hatalmát a 12. körzetben is érvényesítse, a Futótűzben a Főbékeőr szerepét Romulus Thread veszi át. 

A film folytatásában ismét láthatjuk Jennifer Lawrence-t, Josh Hutchersont és Liam Hemsworth-t, akikhez újonnan csatlakozik Philip Sexmour Hoffman, Amandla Plummer, Jena Malone és Lynn Cohen.
A film producerei Nina Jacobson és Jon Kilik.

St. Esprit-nek komoly tapasztalata van katonai jellegű szerepek alakításában, hiszen láthattuk a Katonák voltunk-ban, a United 93-asban, a Zöld zónában. Nemrégiben a Született detektívekben és az NCIS: Los Angelesben is rendőrt alakított. Egyébiránt a Dr. House rajongók is láthatták több részen át is egy Keith Tannenbaum nevű karakter szerepében. Imdb oldala itt.
Forrás: Variety


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése