2012. augusztus 2., csütörtök

Hivatalos: Mags szerepében Lynn Cohen


A Lionsgate és az Éhezők Viadala: Futótűz készítői örömmel jelentik be, hogy Lynn Cohen-t választották ki Mags szerepére Suzanne Collins nagy sikerű regényének várva várt filmadaptációjában. Finnick Odair egykori mentora, Mags egy nyolcvan éves hölgy, aki korábban szintén megnyert egy Éhezők Viadalát.

A new yorki színházkedvelő közönség évtizedekig láthatta emlékezetes szerepeiben, és Lynn olyan nagy sikerű filmekben is szerepelt, mint Steven Spielberg München című filmje és Charlie Kaufman Kis-nagy világa [amelynek nem mellesleg a szintén friss Futótűz szereplő Philip Seymour Hoffman a főszereplője], de nem maradt ki életéből a kereskedelmi televíziózás is, hiszen Cohen a Szex és New Yorkban Magda szerepét is eljátszotta. A későbbiekben még a They Came Together-ben is látható lesz Paul Rudd és Amy Poehler társaságában.
Forrás: Lionsgate

Én személyes véleményemként megjegyzem, hogy csodálatos választás az eddigi pletykákhoz képest. Bár első blikkre nem találtam neki születési évet, de mindegy is, már a képen is az én Mags-em látható. Szerintetek???

"Valahogy megint odakeveredik Finnick – pont, amikor horgásztrükköket tanulok –, de csak azért jön, hogy bemutassa Magst, az idős nénit, aki szintén a Negyedik Körzetből érkezett. Olyan erős az akcentusa, és olyan furán beszél – valószínűleg agyvérzése volt hogy csak minden negyedik szavát értem. Viszont bármiből – tüskéből, csirkemellcsontból, fülbevalóból – képes horgot csinálni. [...] Hirtelen eszembe jut, hogy a sorsoláskor Mags önként jelentkezett annak a hisztérikusan sikítozó, fiatal nőnek a helyére. Egész biztos, hogy nem azért tette, mert esélyesnek tartotta magát a győzelemre. Meg akarta menteni a lányt, ahogyan tavaly én is megmentettem Primet."
[...]
"Aztán Magsszel matracot fonnak a környéken nyalábokban növő, másfél méter magas, éles szélű fűszálakból." 
[...]
"Mags és Finnick valami kunyhófélét tákolt a fűmatracokból. A kunyhó egyik oldalról nyitott, viszont van padlója és teteje is. Mags hajtogatott néhány edényt is, amit Peeta megtöltött pörkölt mogyoróval."
[...]
"Mags feltápászkodik, szájon csókolja Finnicket, és bicegve belesétál a ködbe...."

6 megjegyzés:

  1. Nem ismerős a számomra, de így kinézet alapján szerintem tökéletes. Egy aranyos idős hölgynek képzeltem Magst és ez a nő pontosan ilyen:)

    VálaszTörlés
  2. OMG! Végre egy olyan szereplő, akit pont így képzeltem :) Neki még smink se nagyon kell :)

    VálaszTörlés
  3. jó lesz, egyet értek barbyval.. olyan kis kedves nénis.. én még mondjuk a true blood-ból sooki nagyiját tudtam volna elképzelni..

    VálaszTörlés
  4. jézusss... nekem ő örökre az akcentusos Magda marad, de kíváncsi vagyok hogy alakítják át kicsit a szerephez :)

    VálaszTörlés