2016. március 22., kedd

Jobb minőségben: Íme A Kiválasztott 2. rész törölt jelenetei

Ahogyan korábban már olvashattatok, A Kiválasztott 2. résznek csak a Blu-Ray-én megnézhetőek a film törölt jelenetei, azok is szupertitkos rejtett tartalomként.

Mivel néhány országban már megjelentek a napokban a DVD verziók, külföldi rajongótársaink már ki is nyomozták, hogyan lehet eljutni a rejtett tartalmakig. Leírom, aztán, aki maga akarja megfejteni itthon a csodát (amiben nem vagyok biztos, hogy a mi Blu-Rayünk fogja-e ezt tartalmazni, mert az eddigi háromból csak a Futótűz Blu-Ray-én volt a Zug-os kisfilm, az sem úgy elrejtve, mint kint. Az eddig megjelent specifikációs részletek között viszont idén nem jelzik a rejtett tartalmat), az most csukja be a szemét, görgessen lefelé, vagy inkább felfelé. :)

Szóval a Blu-Ray-en az intro ideje alatt meg kell nyomni a lejátszó távirányítójának KÉK gombját. Aztán fel kell írni A Kiválasztott 1. részének Blu-Ray menüjében a karakterek képei alatt látható kódokat, és amikor a 2. rész kódot kér, akkor ezt kell bepötyögni. Mondjuk a kintiek leírása kifejezetten Kiválasztott 1. részt ír a kódokhoz, de van ITT egy videócska, amiben szintén szerepelnek kódok, de szerintem ezt a 2. rész menüjéből varázsolták elő láthatóan. Nem tudom persze, erről van-e szó.

UPDATE: Felkerült a három jelenet jobb minőségben, íme, nézzétek:

1. Haymitch-Katniss videóbeszélgetés

"Ha a Kapitólium történetesen téged ejt fogságba s térít el, és te próbáltad volna megölni Peetát, szerinted ő is így viselkedne veled?"


A másik kettő a folytatásban.


2. Kajakeresés a Kapitóliumban

A jelenet érdekessége, hogy kivételesen azt a Messallát is látjuk beszélni, aki egyébként az egész filmben nem kapott egyetlen mondatot sem.


3. Katniss és Cressida ellátják Peeta és Gale sérüléseit


6 megjegyzés:

  1. Úúú, de jók! Tényleg nem sok törölt jelenet van. :D
    Köszi, hogy kiraktad!
    Bori

    VálaszTörlés
  2. De jo. Koszi,hogy kiraktad:) Ezek hanyagolhatoak tenyleg.

    Szerinted meg lesz ? Az idezetes nincs koztuk Hatha meg felbukkanhat

    Neked hogy tetszenek Ancsi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi lesz meg szerintem? Hogy rajta lesznek-e a mi Blu-Rayünkön? Szerintem nem.

      Nekem a háromból a Tigris pincéjében játszódó sebellátós tetszik, kis csöndes, szűk körű pillanatok.
      Az idézetes (ha a Plutarch leveléből kihagyott sorra gondolsz), nyilván ha ezek között nincs, akkor már nem is lesz sehol, de ott ugye nem az egész jelenetet törölték, csak egy-egy mondatot.

      Viszont valahol én olvastam olyat, hogy felvették azt a momentumot, amikor Katniss lelő egy civil nőt. És az viszont nincs ezek között, azt hiányolom.

      Törlés
    2. Ja arra ertettem hogy torolt jelent lesz-e meg.

      O ertem:) Valoban kedves pillanat.

      Most,hogy mondod tenyleg. Remenykedjunk:)

      Tudom,hogy nem egy jelent csak egy mondat. Deannyira rosszengem azok is érdekelnek. Es szerintem ilyenbol rengeteg van a filmben.
      Ha foszerpelo lennek tuti magamnak egy nyers vágatlan változatot kernek el Francis-tol

      Törlés
    3. Ha főszereplő lennél, az egészre nem pörögnél rá ennyire :D (Na, nem mintha nem értenélek meg)
      Bár vannak, akik tényleg őszinte rajongói ennek az egésznek, meg pörögnek is rajta a közösségi médiában, de inkább a mellékszereplők, akik ennek köszönheti az ismertséget és a ettől remélnek továbblépési lehetőséget. :/

      Törlés
  3. Azt sajnálom, hogy amikor Katniss Haymitch-csel beszél, törölték. Szerintem az nagyon hiányzik a filmből.

    VálaszTörlés