2016. március 22., kedd

Meta Golding, Willow Shields és Stef Dawson a DVD-t promózzák

A három színésznő egy amerikai reggeli beszélgetős műsorban reklámozta DVD-t. Kellemes kis beszélgetés, megéri megnézni/elolvasni, mit is mondtak.


Fordítás/összefoglaló a folytatásban.



Tetszik, ahogy a fickó az elején előadja, hogy csak muszájból ment el a moziba A Kiválasztott 2. részére, de örömmel jött ki, mert tetszett neki a film.
Az is nagyon cuki, ahogyan bemutatja a három színésznőt, mert látszik, hogy nem sokkal korábban kaphatta róluk az információkat, de igyekezett megjegyezni, hogy Willow Shields 15 éves, Meta Goldingról is tudja, hogy egy 2. körzetbeli Kiválasztottat alakít, Stef Dawson-ra pedig Sam Claflin karakterének feleségeként hivatkozik. Nem lehet nem imádni a csávót, na. :D

Willow, te már a legelső filmben is szerepeltél. Nem járt a fejedben, hogy úristen, milyen hatalmas dolog lesz ez?
Willow Shields: Túl fiatal voltam még ahhoz is, hogy egyáltalán belegondoljak, hogy milyen nagy dolog lesz ez, amikor azonban helikopterek kezdtek repkedni a fejünk fölött, hogy lesifotókat készítsenek a forgatásról, hát akkor már azt gondoltam, hűűű, ez érdekes lesz!

Ezek a filmek folyamatosan lettek egyre nagyobbak. A filmek mind jól sikerültek, nem éreztétek a nyomást a vállatokon?
Meta Golding: Én a második filmnél csatlakoztam a stábhoz és tudtam, hogy az első film nagy sikerű volt, a második film esetében pedig már az én első forgatási napomon mindenütt paparazzik bujkáltak. Persze tudtam, hogy ez nagy dolog lesz, de valahogy minden filmmel egyre nagyobb és nagyobb lett, egyre nagyobb a rajongótábor, egyre gazdagabb a szereplőgárda, egyre nagyobbak az energiák a forgatáson.
Willow Shields: És a végére rajongók is felbukkantak a forgatáson, számomra ez volt a legklasszabb. A paparazzikat már csak-csak megszoktuk, de volt, amikor egyszer csak vagy ötven rajongó jelent meg az utcán. Ellógtak a suliból is, hogy eljöhessenek a forgatásra.
Meta Golding: Illetve nyereményjátékok keretein belül a statiszták közé is bekerülhettek rajongók.
Stef Dawson: Ez minden idők legjobb világjelensége, örökké élni fog. Ezek a srácok kitartanak a filmek mellett.

Stef, te ennek a jelenségnek a kapcsán lettél ismert, ugye?
Stef Dawson: Igen, nagyon jó érzés, hogy az emberek odajönnek és felismernek, ezek a filmek az egész világon kedveltek, mert igazán érzelmesek és egy olyan karakter áll a középpontjában, aki megküzd a szerelemért.

Megnézzük a szavazós jelenetet.

Tessék, Julianne Moore-ral egy jelenetben. Nem kellett megcsípnetek magatokat, hogy ez tényleg megtörténik?
Meta Goldon: Igen, folyamatosan. Mikor először megláttam, felsikítottam, hogy "Úristen, Julianne!", de ezt így szemtől szemben. És ezzel mindenki így volt, mert ő olyan...
Stef Dawson: Aranyos és alázatos, meg ilyenek.
Willow Shields: Filmről filmre egyre jobb szereplőgárdánk lett. Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore. Emlékszem, amikor Jen egyik alkalommal odajött hozzám, hogy "Épp most ismerkedtem meg Julianne Moore-ral, na, irigykedsz? Kellene." Akkor azt gondoltam, nekem is meg kell ismerkednem vele, annyira csodálatos nő!

Holnap jelenik meg a négy részes filmes gyűjtemény is. Mi van még a csomagban a DVD-k mellett, tudjátok?
Willow Shields: Remélhetőleg néhány nagyon vicces dolog. Egyfajta betekintés, hogy hogyan készültek a filmek és remélhetőleg láthattok néhány vicces pillanatot a kulisszák mögül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése