2016. március 21., hétfő

Éhezők Viadala maratont tartottak tegnap Los Angelesben

Egy komolyabb rajongói rendezvény keretein belül mind a négy filmet bemutatták tegnap Los Angelesben az Egyptian Theatre-ben. Természetesen a dolognak rendesen megadták a módját, volt sok cosplayer és néhány (mellék)szereplő is felbukkant. Erről nézhettek most meg egy képes összefoglalót.

A mozi előtt, ahol a rendezvényt tartották mind a négy Katniss-es poszter:



Részletes műsorterv - katt rá a nagyobb méretért.

A moziba vezető út a különböző körzeteken vezetett keresztül. Izgi lehetett:



Természetesen ezúttal is volt lehetőség beugrani a Mellark-pékségbe, ahonnan akár egy szalvétát is le lehetett nyúlni :) A különböző színű cukorkákról nem tudom micsodák, de azért jól néznek ám ki. :)


Az első két film után megjelentek a sorozat különböző filmjeinek szereplői, akik a vörös szőnyegen is végigmentek. A főszereplők közül Willow Shields képviselte a csapatot:


A Futótűz Kiválasztottjait, Brutust és Enobariát alakította Bruno Gunn és Meta Golding:


A Kiválasztott filmek képviseletében az Annie Crestát életre keltő Stef Dawson és a Tigris bundáját magára öltő Eugenie Bondurant jelent meg.


Természetesen a közös fotók sem maradhattak el:


Rajongók is voltak szép számmal és a szereplők velük is fotózkodtak, most azonban nem arról mutatnék képeket, hanem a cosplayerekről.


A színészek megjelenése az első két film után történt, majd még a harmadik rész vetítése előtt tartottak egy kérdezz-felelek blokkot. Erről egy képünk és egy videós összefoglalónk is van:



Forrás: Twitter, Tumblr

Kár, hogy nálunk nincsenek hasonló rendezvények, pedig volt szó maratonról, aztán abból sem lett semmi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése