2016. március 29., kedd

Innen-onnan, röviden

Mivel ez a rovat is régen volt már, most megosztom veletek az elmúlt hetek egyéb, sorozattól független híreit.



  • Jennifer Lawrence X-Men előzetesének volt pofája aznap megjelenni, amikor a rovat legutóbbi kiadását kitettem, amit akkor már nem akartam megbolygatni, azóta viszont legalább tudok szolgálni feliratos változattal is, amit ITT találtok. Az előzetes elég látványos és nagyszabású, a rajongóinak biztos nem fog csalódást okozni.
  • Az Empire X-Menes hangulatú címlapján szintén Jen látható, amelyet már fentebb is láthattatok, de ITT nagyobban is megnézhetitek.
  • A Josh Hutcherson főszereplésével játszódó DJ Snake videoklipet múltkor már láthattátok, most viszont a klip készítésének werkfilmjét is megnézhetitek, benne sok-sok Josh-sal, amelyért IDE érdemes kattintani.
  • Ha már Jennél jártam, ráakadtam a Vadász és a Jégkirálynő előzeteseire is, de egyikben sem nagyon látom Sam Claflint. Hátha Nektek jobban feltűnik. Egy régebbi szinkronos előzetest ITT, egy frissebb eredeti nyelvűt pedig ITT nézhettek meg.
  • Ennél kicsit látványosabb Sam Claflin megjelenése a Mielőtt Megismertelek című filmben, amelynek tegnap (eszem megáll, Húsvétkor?) jelent meg a legfrissebb előzetese. Gyanítom, lesz majd ebből szinkronos verzió, bár tapasztaltuk már, hogy a magyar forgalmazók kereke nem forog ilyen gyorsan. Addig is ITT nézhetitek meg a két főszereplő által beharangozott hosszú előzetest.
  • Az Entertainment Weekly aktuális száma főcikként ír a 6. évadát kezdő Trónok Harca női főszereplőiről, akik között Natalie Dormert és Gwendoline Christie-t is felfedezhetjük. A Hungergamesnet oldala összegyűjtötte az őket ábrázoló képeket. Katt a linkre értük. Az újság egyébként több címlappal is megjelent (hjaaaj, ahogy volt az a Futótűz idején is!), a minket érintő két címlapot fentebb is láthatjátok.
  • A Trónok Harca szóban forgó 6. évadának előzetesét is megnézhetitek ITT.
  • Amandla Stenberget sokat látjuk mostanában, nagyon előtérbe került. Most például Stella McCartney új, Pop nevű parfümének egyik reklámarca lett. Ennek kapcsán két kép jelent meg Stella McCartney Instagramján, EZ és EZ.
  • Viszont úgy tűnik, hogy az ifjú színésznő megtalálta élete első főszerepét, mégpedig Angela Thomas debütáló ifjúsági regényének, a The Hate You Give formájában. A regény egy Starr nevű, 16 éves lányról szól, aki egy szegénység sújtotta nyomornegyedben nő fel, ám jelenleg egy külvárosi iskola előkészítő osztályába jár. Miután szemtanúja lesz, amint egy rendőr lelövi legjobb barátját, aki fegyvertelen, úgy érzi szétszakad az őt körülvevő két világ között. Reméljük, hallunk még a filmről, ez is nagyon fontos témát dolgoz fel. Forrás: The Hollywood Reporter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése