2016. március 9., szerda

Suzanne Collins szerepéről Az Éhezők Viadala filmek adaptálása során

Újabb 1 percnyi anyag A Kiválasztott 2. rész készítéséről szóló dokumentumfilmből. ebben Francis Lawrence beszél arról, hogyan vonták be Suzanne Collinst az adaptálás folyamatába, majd Josh is nyilatkozik az utolsó film hangulatáról.


Francis Lawrence: "Suzanne igazi útmutató volt számunkra a munka során, különösen, ami a Katniss-szel kapcsolatos dolgokat illeti. Segített biztosítani számunkra, hogy hűek maradjunk a történetéhez, Katniss karakteréhez, ez pedig hatalmas segítséget jelentett. Már a Futótűz elején leültem vele, végigmentünk a könyvön és készítettünk együtt egy vázlatot, majd ugyanezt megtettük a Kiválasztott filmek alkalmával, szóval Suzanne komoly részt vállalt a történet során."

Josh Hutcherson: "Ez egy sötét történet, ami a jövőben játszódik és egy diktatórikus kormány áll a középpontjában. Természetes, hogy egy ilyen történetnek csak egy szélsőséges, nagy valószínűség szerint erőszakos konfliktus vet véget, és valóban ez is történik ebben a filmben. És szerintem ez illeszkedik a történethez. Sötét, de így sokkal életszerűbb."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése