2016. március 12., szombat

3 újabb kisfilm A Kiválasztott 2. rész készítéséről

A hétvégén (ma-holnap legalábbis) nem tudok annyi időt tölteni az oldallal, amennyit kitartóan hűséges olvasóim megérdemelnének, de bízom benne, megértitek. Nyugi, a fanfic érkezik majd !!!
Ezért aztán most ugyan megosztom Veletek A Kiválasztott 2. rész készítéséről szóló három újabb bejátszást, de fordítást most nem tudok mellékelni. Majd a DVD-n úgyis lesz. :)

Az első kisfilmben Francis Lawrence és Jena Malone beszél Katniss és Johanna kapcsolatáról és annak fontosságáról illetve arról, mennyire szerették volna, ha több közös jelenete lehetett volna a két lánynak az utolsó filmben, erre azonban sajnos mégsem volt elegendő tér illetve idő.


A második bejátszásban a berlini forgatásról és a forgatási helyszínek különölegességéről beszél Julianne Moore és Jeffrey Wright.


Az utolsó videó a Hayffie rajongók kedvence lehet, hiszen Nina Jacobson beszél arról, hogy végül is benne van ez a levegőben és Woody Harrelson is kiáll Effie és Elizabeth Banks, mint színésznő mellett és közben láthatunk a háttérben egy, a mozis változatnál kicsit erősebb verziót arról a bizonyos csókról. ;)

1 megjegyzés:

  1. A Hayffie csóknál szakadok, ahogy Jennifer ott ballag elől, eljátszva Katniss szomorú hangulatát, erre ők meg ketten a háttérben ott smárolnak:D

    VálaszTörlés