2016. március 6., vasárnap

Így búcsúztak a sorozattól a főszereplők

Az Access Hollywood kisfilmjében sok újdonság ugyan nem lesz, de szerintem jó látni újra meg újra, milyen jó kis csapat volt ez Az Éhezők Viadala színészgárdája.


Jennifer Lawrence: "Josh-sal, Liam-mel és Woody-val vagy két órán keresztül öleltük egymást a forgatási buli után, úgy bújtunk egymáshoz egymást, mintha kiskutyák lennénk. Nagyon szomorú volt."

Josh Hutcherson: "Nagyon közel kerültünk egymáshoz, bár persze nyilván köt barátságokat az ember, ha hosszú időt tölt a másikkal, de itt most [csak az utolsó alkalommal] 9 hónapon keresztül napi 12 órát töltöttünk együtt, szóval a végére nagyon összekovácsolódtunk. Szóval igen, ez kifejezetten hiányozni fog."

Liam Hemsworth: "Nagyon érzelmes. Igazából pofán csapja az embert, amikor rájövünk milyen sokáig dolgoztunk együtt. Persze tudom, barátok maradunk, mert az évek során nagyon jó barátok lettünk, de az nehéz, hogy majd összegyűljünk mindenkivel. Jó volt ilyen sokáig együtt dolgozni ezekkel az emberekkel, szóval szomorú, hogy véget ért."

Willow Shields: "Nem is tudom, hol tartanék enélkül és nagyszerű kapcsolatot alakítottam ki Jennel, aki mára a legjobb barátom, nagyon közel kerültünk egymáshoz. Most már elképzelni sem tudom, milyen lenne, ha nem lenne életem része."

Julianne Moore: "Nagyszerű film volt, jó volt bekapcsolódni, egyszerűen már csak a többi résztvevő miatt. Francis-t csodálatos rendezőnek tartom, de mindenki a szereplők közül, főleg a főszereplő hármas, Jennifer, Josh és Liam fantasztikus hanglatot biztosítottak."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése