2016. március 11., péntek

Gyűjtőposzt: A Kiválasztott 2. rész és a gyűjtődobozos DVD/BD megjelent kisfilmjei - Frissítve

Szolg. közl: A digitális letöltés megjelenése okán megszaporodtak a kisfilmek, azokat kitettem nagyjából, de rengeteg friss anyagom is lenne, csak időm van kevesebb, mint amit szívesen rászánnék most erre. Azért igyekszem majd utolérni magamat a hosszú hétvégének, ha nem is az első, de legalább a második felére. A jó hír, hogy egy darabig még lesz mit olvasgatnunk, nézegetnünk. :)

Arra gondoltam, hogy az elmúlt hét során hirtelen megszaporodtak A Kiválasztott 2. rész DVD-jének kulisszatitkairól szóló kisfilmek és megjelent három törölt/bővített jelenet is az első filmből, Az Éhezők Viadalából. Előfordulhat, hogy a napi rohanásban valaki lemaradt valamiről, ezért úgy gondoltam, egy bejegyzésbe gyűjtöm, milyen anyagokat láthattunk eddig. 

A korábbi évek hagyományával ellentétben nem teszek be minden tényleges videót egy bejegyzésbe (egyrészt zavaró a sokféle formátum, másrészt nem is vagyok benne biztos, hogy létezik ember, aki mindet végigkattintgatja :), de mindegyikhez megkapjátok, hogy hol szerepelt korábban ezen az oldalon és akkor reményeim szerint senki nem marad le semmiről. Igyekszem majd frissíteni még ezt a bejegyzést, ha még több kisfilm kerül elő.

Törölt/bővített jelenetek Az Éhezők Viadalából:
Kisfilmek A Kiválasztott 2. rész készítéséről szóló dokumentumfilmből:

4 megjegyzés:

  1. Érdekesek ezek a kisfilmek! :) Jó látni, hogy hogyan készítették el ezeket, annak meg főleg örülök, hogy Az Éhezők Viadalából láthatunk törölt-kibővített jeleneteket! :D és lassan végleg vége! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, amennyi anyagom van most megint félretéve, egyelőre nem aggódok emiatt. :) Pedig valóban, ha egyszer megszűnnek a DVD megjelenős cikkek, akkor nagyon vége lesz a sorozattal kapcsolatos dolgoknak.

      Törlés
    2. Hát igen, ezzel lezárul az egész sorozat! :/ meg hát lassan a fanfiction is befejeződik.:(

      Törlés
    3. Jaja, engem már csak egyetlen fejezet választ el a végétől :)

      Törlés